Σταμάτα να σπας τα σπυράκια σου! 10 προϊόντα τοπικής αγωγής που τα εξαφανίζουν!

Αντί προλόγου: όπως ήδη γνωρίζεις, αυτή η στήλη είναι γεμάτη βιωματικά άρθρα που πρώτα μας συμβαίνουν- μετά γράφουμε γι’αυτά. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που συμβαίνει πάντα γιατί πλέον έχουμε φτάσει σε εκείνο το επίπεδο που τα γράφουμε την ίδια στιγμή που μας συμβαίνουν.

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, ξύπνησα με ένα τεράστιο σπυράκι στο μέτωπο, από εκείνα που μοιάζουν περισσότερο καρούμπαλο- λιγότερο σπυράκι. Η επόμενη αντανακλαστική κίνηση είναι να πάω στο ράφι με τα SOS προϊόντα ομορφιάς (ναι, έχω τέτοιο) και να βρω εκείνο το ειδικό προϊόν που μπαίνει τοπικά και εξαλείφει τα σπυράκια. Και προτού καλά- καλά εξαλείψω το δικό μου σπυράκι (fyi η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές) άνοιξα το laptop και ξεκίνησα να γράφω αυτό το άρθρο: κρέμες που χρησιμοποιούνται τοπικά και εξαφανίζουν τα σπυράκια. Γιατί σήμερα το πρωί μπορεί να μην ξύπνησα μόνο εγώ έτσι. Ή γιατί σήμερα το πρωί μπορεί να ξύπνησα εγώ έτσι και αύριο μια άλλη από εμάς!

Κάνε κλικ εδώ, δες τα πιο δραστικά προϊόντα που μπαίνουν τοπικά και εξαφανίζουν τα σπυράκια, τι περιέχουν, πόσο κοστίζουν, πού θα τα βρεις και πάω να βάλω την κρέμα μου!

Last chance info: η απόδειξη για το πόσο βιωματικό είναι αυτό το άρθρο στα IG stories μου στο instagram (aka berenata)

Read More

And More