Τα ωραιότερα αρώματα με εσάνς κανέλας

Η κανέλα είναι ένα από τα αγαπημένα μπαχαρικά. Εκτός από την πικάντικη και στο τέλος γλυκιά της γεύση έχει συναρπαστικό άρωμα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να “ξεφύγει” από τους experts και να γίνει μία από τις νότες στις ωραιότερες και πιο σοφιστικέ εσάνς. 

Ταιριάζει τέλεια με τα εσπεριδοειδή, συνοδεύει απίθανα το πατσουλί και τη βανίλια και χαρίζει στο άρωμα την πινελιά που μένει αξέχαστη. 

Και μην ξεχνάς ότι ένα άρωμα με κανέλα στη σύνθεση του είναι ιδανικό για τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα. Πριν επιλέξεις το νέο σου άρωμα θέλω να δοκιμάσεις τα 5 που ακολουθούν. Κρύβουν μια υποψία κανέλας που θα λατρέψεις. 

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum: Θηλυκό, κομψό και μυστηριώδες χάρη στο άνθος πορτοκαλιάς που συνδυάζεται τέλεια με την κανέλα και τον μαύρο καφέ. 

Emporio Armani Stronger with You Intensely Eau de Parfum: Ζεστή βανίλια και κανέλα δημιουργούν μια αρωματική συμφωνία που ολοκληρώνεται με το τολμηρό ροζ πιπέρι στην κορυφή.

 

Tom Ford Private Blend Jasmin Rouge Eau de Parfum: Ένα άρωμα πικάντικο και floral μαζί, με πολύτιμα σέπαλα, ένα συστατικό που δεν έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί στην αρωματοποιία. Το φασκόμηλο συναντά την κανέλα, το τζίντζερ και το μανταρίνι δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό με το γιασεμί να ολοκληρώνει την αρωματική συγχορδία. 

byredo Eyes Closed Eau de Parfum: Πατσουλί, πάπυρος, μία γευστική συμπαιγνία με βούτυρο ίριδας, τζίντζερ και καρότο ενώνονται με την ζαχαρωμένη κανέλα για να δημιουργήσουν μία από τις πιο σοφιστικέ εσάνς που έχεις ποτέ αισθανθεί.

Diptyque L’ Eau Eau de Toilette: Το άνθος πορτοκαλιάς χαρίζει λάμψη στην εσάνς, το neroli μια αέρινη και floral διάσταση και η κανέλα με το  τζίντζερ την απαραίτητη πικάντικη πινελιά.

 

 

Read More

And More