Τα ωραιότερα αρώματα της Άνοιξης (μέρος β’)

Ανοιξιάτικων εσάνς η συνέχεια… Που σημαίνει ότι αφού είδες τα πρώτα οκτώ νέα αρώματα εδώ, σου έχω ισάριθμες προτάσεις.  Τη φετινή σεζόν άλλωστε οι αγαπημένοι οίκοι δημιούργησαν απίθανα αρώματα, ολοκαίνουρια αλλά και διαφορετικές εκδοχές των κλασσικών προσθέτοντας νότες που τους χαρίζουν ακόμη πιο γοητευτικό αλλά και ανάλαφρο ύφος. Με τα λουλούδια να επικρατούν, τα φρούτα να ακολουθούν και τα ξύλα να ολοκληρώνουν τη σύνθεση είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσουν. 

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το νέο σου άρωμα, δες στη συνέχεια τα ωραιότερα. 

 

Dior Miss Dior Blooming Bouquet: Μια εσάνς που εξυμνεί την άνοιξη και τα ανθισμένα λουλούδια.  Ένα μεγαλειώδες ντουέτο από τριαντάφυλλα της Grasse και της Δαμασκού αγκαλιάζουν μια αισθησιακή συμφωνία από παιώνιες. Η απέραντη αυτή ανθοφορία φρέσκων λουλουδιών ηρεμεί πάνω στη βάση λευκού musk. 

Jo Malone London Osmanthus Blossom Cologne: Η άνοιξη γεµίζει την πόλη µε µικροσκοπικά λευκά λουλούδια πάνω σε θαµνώδη αειθαλή δέντρα, χαρίζοντας ένα ευχάριστο άρωµα. Οι πλούσιες νότες βερίκοκου και µαλακού suede από το φρουτώδες αυτό λουλούδι συναντούν το λαµπερό άνθος πορτοκαλιάς και το αισθησιακό ξύλο κασµίρ.

Boss Alive: Μια τολμηρή ambery, ξυλώδης και floral σύνθεση, συνδυάζει νότες από γιασεμί, δέρμα και vetiver. Η ζεστή εσάνς των λουλουδιών αποπνέει θετική ενέργεια και δυναμική θηλυκότητα ενώ ένα δερμάτινο ακόρντο εμπλουτίζει το άρωμα με μια ισχυρή ambery χροιά. Η ζωηρή ξυλώδης σύνθεσή του προσδίδει αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα το εκτυφλωτικό κόκκινο μπουκάλι
του αντικατοπτρίζει το δυναμικό πνεύμα της σύγχρονης γυναίκας.

Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum For Her: Μια δημιουργία των αρωματοποιών Daphné Bugey, Ane Ayo και Fabrice Pellegrin που αφυπνίζει τις αισθήσεις, καθώς εκπλήσσει με το λαμπερό γιασεμί και το σπινθηροβόλο μανταρίνι. Η απολαυστική αλατισμένη καραμέλα χαϊδεύει τη γλυκύτητα της αισθησιακής μαύρης βανίλιας σε μια πλούσια κεχριμπαρένια αντίθεση.  

Paco Rabanne Lady Million Royal:  Ένα μανιφέστο για την αβίαστη θηλυκότητα που δημιουργήθηκε από τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους αρωματοποιούς Anne Flipo και Domitille Micharon-Bertier. Το ζουμερό ρόδι σαγηνεύει με μια έκρηξη φρεσκάδας, ενώ το floral μπουκέτο στην καρδιά του αρώματος ξεδιπλώνει μια εξαιρετικά αισθησιακή θηλυκότητα. Στη βάση του βρίσκεται η τολμηρή εσάνς του Cashmeran. 

Givenchy Irresistible Eau de Parfum Rose Velvet:  Τα τριαντάφυλλα Δαμασκηνού, που καλλιεργούνται στην Τουρκία για τον οίκο Givenchy συγκεντρώνεται σε συνεργασία με αγρότες με βιώσιμο τρόπο, με σεβασμό στη φύση. Στις νότες κορυφής βρίσκονται το ροζ πιπέρι Μαδαγασκάρης, το πατσουλί και το μαύρο φραγκοστάφυλο. Στην καρδιά του το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου ενώνεται με  το ροδόνερο για να προσφέρει ένα φυσικό άρωμα. Η αρωματική του βάση είναι το λευκό πατσουλί για μια μαγευτική, πολύ αισθησιακή υπογραφή μαζί με τους μόσχους και το σανταλόξυλο.

Tom Ford Cherry Smoke Eau de Parfum: Το θεσπέσιο άρωμα από μαύρο κεράσι ScentTrek® αναδεικνύεται με εξωτικές νότες από σαφράν. Τα ευωδιαστά λευκά άνθη του όσμανθου αναδίδουν αρώματα από βερίκοκο, ελιά και δέρμα, ενώ αποκαλύπτονται τα πολύτιμα καπνιστά ξύλα που αποπνέουν πολυτέλεια και φλογερή λάμψη. 

Penhaligons Highgrove Bouquet Eau de Parfum: Η Penhaligon’s σε συνεργασία με το The Prince’s Foundation παρουσιάζει το Highgrove Bouquet, ένα άρωμα εμπνευσμένο από τους βασιλικούς κήπους Highgrove Gardens, όπου κατοικούν ο Βασιλιάς Καρόλος ΙΙΙ και η Βασιλική Σύζυγος. Μια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, που αιωρείται ανάμεσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο, η Tilia Petiolaris, γνωστή και ως ασημοφλαμουριά, απελευθερώνει ένα χαρακτηριστικό άρωμα που λατρεύουν οι μέλισσες. Οι βασιλικοί κήποι Highgrove Gardens διακοσμούνται με αυτά τα κομψά, φυλλοβόλα δέντρα, με ασημένια, σε σχήμα καρδιάς φύλλα και κίτρινα άνθη που αρωματίζουν διακριτικά τον αέρα – όχι μόνο έξω, στους κήπους, αλλά και μέσα στην οικία. Το Highgrove Bouquet είναι ένα ακτινοβόλο και γεμάτο ήλιο άρωμα, που αποτελεί φόρο τιμής στα υπέροχα και ευωδιαστά καλοκαίρια στους Highgrove Gardens.

Narciso Rodriguez For Her Forever: Φέτος, για να γιορτάσει την 20ή επέτειο των αρωμάτων for her και narciso rodriguez parfums, ο οίκος αποκαλύπτει ένα νέο άρωμα σε αυτή τη διαχρονική ιστορία αγάπης. Μια ωδή στην αιώνια θηλυκότητα του αρώματος αναδεικνύει την πιο λαμπερή πτυχή του ενώ επανερμηνεύει τις λουλουδένιες chypre πτυχές του for her. Η διάσημη αρωματοποιός Sonia Constant, αποτίει φόρο τιμής στο εμβληματικό eau de toilette, φέρνοντας ένα νέο φως και λάμψη στη σύνθεσή του. Μια άψογη ανθοδέσμη, ένα χάδι από πέταλα που θερμαίνονται από τις ακτίνες του ήλιου, μαλακά και πυκνά σαν μεταξένια κρέμα λουλουδιών και φωτίζονται με μια ηλεκτρισμένη δόνηση», δηλώνει η Sonia Constant.

Read More

And More