Τα ωραιότερα νέα σκούρα κραγιόν για να μπεις στο mood του φθινοπώρου. Επιτέλους!

Ποτέ δεν περίμενα να το πω αυτό: ας μπούμε επιτέλους σε φθινοπωρινό mood. Γιατί στ’αλήθεια, τι νόημα έχει να βράζεις στους 40 βαθμούς κελσίου χωρίς να υπάρχει η προοπτική των διακοπών; Και χάρηκα, λοιπόν, κάπως που η θερμοκρασία έχει πέσει. Γιατί τώρα, χωρίς το άγχος της εφίδρωσης μπορείς να φορέσεις το τελειότερο σκούρο κραγιόν σου και να βγεις εκεί έξω ανανεωμένη. Σημείωση: από το πρωί.

Σέταρέ το με πλούσια φρύδια και μάσκαρα και κάνε scroll down παρακάτω για να βρεις το αγαπημένο σου, στην υφή που θες και στην απόχρωση που πάντα έψαχνες. Έπειτα: αγόρασέ το και φόρεσέ το! Και τώρα δεν φοβάμαι να το πω: καλό φθινόπωρο!

Smashbox Be Legendary Liquid Pigment, απόχρωση Brick Trick, €21.00. Αυτή η ολοκαίνουργια σειρά υγρών κραγιόν από την Smashbox γράφει στα χείλη ως το τελειότερο ματ που έχεις δει. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι πασπαρτού για κάθε χρώμα επιδερμίδας και ένα tip είναι να παίξεις με το contrast των υφών, δηλαδή να την σετάρεις με λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά σου.

Viva Glam Taraji P. Henson, €19.50. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επενδύσεις στο συγκεκριμένο κραγιόν: α) το 100% από τις πωλήσεις δωρίζεται για την ενίσχυση των γυναικών, ανδρών και παιδιών που πάσχουν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα από τον ιό HIV/AIDS β) είναι συλλεκτικό γ) οι μεταλλικές υφές είναι τάση και αυτό εδώ έρχεται στην τέλεια σκούρα μεταλλική υφή.

Clinique Pop™ Lip Shadow cushion matte lip powder, απόχρωση Capp off fun, €24.00. Μετά τα υγρά κραγιόν που έγιναν τάση από την περασμένη χρονιά έχουμε τα κραγιόν σε μορφή πούδρας που μας συστήνονται στην ελληνική αγορά από την Clinique! Το συγκεκριμένο αφήνει στα χείλη την απόλυτα βελούδινη υφή, μένει σταθερό και το χρώμα του είναι εκείνο το φθινοπωρινό πασπαρτού που όλες ψάχνουμε!

Everlasting Liquid Lipstick, απόχρωση Exorcism, Kat Von D, αποκλειστικά στα Sephora. Είναι πολλά περισσότερα από ένα σκούρο κραγιόν για το φθινόπωρο. Είναι αυτό το υγρό- κραγιόν θρύλος που έβλεπες στα video tutorials και που επιτέλους έρχεται στην Ελλάδα αυτό το φθινόπωρο αποκλειστικά από τα Sephora. Αυτή η απόχρωση είναι από τις αγαπημένες μας και λόγω ονόματος!

Κραγιόν Beauty is Life απόχρωση Impulse, Make Me Up, €25.05. Επίσης μια all time classic δαμασκηνί απόχρωση που όλες θα θέλαμε να έχουμε στο νεσεσέρ μας. Ή αλλιώς: κάτι σαν το κλασικό κόκκινο του φθινοπώρου. Πλούσιο, κρεμώδες, με ενυδατικά συστατικά και βιταμίνη Ε που ενυδατώνουν τα χείλη.

Κραγιόν Amanda Kiss my lips της The Balm, Make Me Up, €15.61. Καφέ- chocolate ματ απόχρωση που ταιριάζει και σε ξανθιές και μελαχρινές και ένα packaging που σου φτιάχνει την διάθεση. Επίσης, πρόσεξε πως είναι σε σχήμα σφαίρας, κάτι που του προσφέρει πόντους και υπονοεί πως πρόκειται να γίνει το νέο σου όπλο!

Read More

And More