Τα πιο σοφιστικέ αρώματα με τριαντάφυλλα

Τριαντάφυλλα. Εμβληματικά, σοφιστικέ, πανέμορφα και με συγκλονιστικό άρωμα. Προκαλούν μια αίσθηση αισθησιασμού με τον πιο τρυφερό τρόπο τόσο οπτικά όσο και στην αρωματική τους μορφή. Δεν έχουν εποχή ενώ το ωραιότερο κοπλιμέντο που μπορείς να δεχτείς είναι: “Ευωδιάζεις τριαντάφυλλο”.

Όταν είναι βασική νότα σε μια εσάνς χαρίζει μια κομψή, ρομαντική και ρετρό νότα στην εμφάνιση. Κι αν πιστεύεις ότι είναι έντονα οι αρωματοποιοί έχουν τολμήσει τους ωραιότερους συνδυασμούς δημιουργώντας μερικές από τις ωραιότερες εσάνς ever. 

Στη συνέχεια θα δεις 6 αρώματα με τριαντάφυλλα, ένα από τα οποία είναι φτιαγμένο για εσένα μόνο.  

Diptyque Eau Rose Eau de Parfum: αποκαλύπτει μια εντελώς νέα διάσταση του λουλουδιού, πολύπλευρη και πληθωρική. Τα εκχυλίσματα τριαντάφυλλων damascena και centifolia χαρίζουν ένταση ενώ το απόσταγμα από τριαντάφυλλο Firad με τις εκπληκτικές φρουτώδεις πινελιές του λίτσι και τις απροσδόκητες νότες του, οι τόνοι του χαμομηλιού και μια μοναδική, πράσινη, φυτική συμφωνία αγκινάρας. 

Maison Francis Kurkdjian À La Rose Eau de Parfum: Διακόσια πενήντα εκατόφυλλα τριαντάφυλλα από τη Γκρας (Μαγιάτικο Ρόδο) στη μορφή του absolute παράγουν μια εξαιρετικά φλοράλ νότα βάσης με γλυκούς τόνους. Εκατόν πενήντα Δαμασκηνά τριαντάφυλλα από τη Βουλγαρία στη μορφή ενός αιθερίου ελαίου δημιουργούν μια νότα κορυφής με το αχλάδι και το λίτσι να ολοκληρώνουν τη σύνθεση. 

KILIAN Paris Roses On Ice Eau De Parfum: εμπνευσμένο από το αγαπημένο ποτό της συζύγου του Kilian, Elisabeth Jones Hennessy, το Hendricks gin, το οποίο λατρεύει να απολαμβάνει σκέτο «με πάγο» και λίγο στυμμένο λάιμ. Πρόκειται για ένα άρωμα, κατά το ήμισυ λουλουδάτο  και κατά το ήμισυ με έντονη αίσθηση των βοτάνων. Επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο δροσερό και το φυσικό μέσα από μια μοναδική μείξη τριαντάφυλλου και αγγουριού.

Narciso Rodriguez Women’s For Her Musc Noir Rose Eau De Parfum: Κομψό και αισθησιακό με λαμπερές νότες περγαμόντου να συνδυάζονται με έντονο tuberose δημιουργώντας ένα φωτεινό άρωμα. Στην καρδιά επιβάλλεται το musc και στη βάση οι ζεστές, ανατολίτικες νότες βανίλιας.

Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum: Εμπνευσμένο από τον ιδιωτικό κήπο του Tom Ford, είναι ένα άγριο μπουκέτο από μια τριλογία τριαντάφυλλων: Rose de Mai, Ρόδο Βουλγαρίας και Ρόδο Τουρκίας. Ανόθευτο και ξεχωριστό τρόπο, οι βλαστοί ενώνονται μεταξύ τους με τα διαπεραστικά τους αγκάθια και αναγεννούν τα άνθη τους σε ροζ τελειότητα. 

Jo Malone Red Roses Cologne: Ένα τέλειο μείγμα από 7 διαφορετικές εξαιρετικές ποικιλίες τριαντάφυλλων. Θρυμματισμένα φύλλα βιολέτας και μία ιδέα από άρωμα λεμονιού, ξεδιπλώνονται σαν ένα πλούσιο μπουκέτο από φρεσκοκομμένα άνθη.

Κεντρική photo: iStock

 

 

Read More

And More