Τα πιο stylish διάφανα νεσεσέρ για να βρίσκεις εκείνο το κραγιόν που συνεχώς ψάχνεις!

Έχω 4896 διαφορετικά νεσεσέρ και κανένα δεν με βολεύει. Γιατί και τα 4896 είναι υφασμάτινα και πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να βγάζω τα πάντα από το νεσεσέρ για να βρω εκείνο το pink nude κραγιόν που φοράω όλη μέρα.

Πριν λίγες μέρες η Kylie Jenner λάνσαρε την σειρά Kylie Skin όπου βρήκα την απάντηση σε αυτό που μου έφταιγε όλο αυτό το διάσημα: δεν είχα διάφανο νεσεσέρ! Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό της Kylie αλλά το να το κάνω add to basket ήταν άδικος κόπος αφού ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα ήταν sold out. Και ήταν. Αντ’ αυτού, λοιπόν, έκανα την έρευνά μου και βρήκα μερικά πολύ ενδιαφέροντα νεσεσέρ για κάθε budget και σε κάθε μέγεθος. Και όλα τους διάφανα, φυσικά!

Η πιο girly εκδοχή του διάφανου νεσεσέρ με λεμόνια στο print και ροζ φερμουάρ. Κοστίζει 14 ευρώ και θα το βρεις στο asos.

 

Αν είσαι πρακτική και… αρκετά παρθένος ώστε να έχεις τα καλλυντικά σου τέλεια διαχωρισμένα και τακτοποιημένα αυτό το σετ των πέντε νεσεσέρ θα σε βολέψει πολύ! Κοστίζουν 10 ευρώ και θα τα βρεις στο amazon.

Αυτό το διάφανο νεσεσέρ θα το βρεις με διαφορετικά χρώματα στη ραφή του για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Κοστίζει €9.99 και είναι H&M.

Το απόλυτο καλοκαιρινό print σε ένα από τα αγαπημένα μας νεσεσέρ. Κοστίζει €18.00 και θα το βρεις στο asos.

Ένα super stylish νεσεσέρ ιδανικό για trendsetters. Στο εσωτερικό του έχει μια ακόμη θήκη που βγαίνει για να χρησιμοποιείς τους χώρους ακριβώς όπως θέλεις. Νεσεσέρ Anya Hindmarch, €275, net-a-porter

 

Οι κάκτοι είναι από τα πιο αγαπημένα μας prints! Αυτό το νεσεσέρ είναι Mango, κοστίζει €5.99 και θα το βρεις και σε print με καλοκαιρινές ομπρέλες. Ποιος σε εμποδίζει να επενδύσεις και στα δύο;

Αν δεν θέλεις να κουβαλάς μαζί σου και πολλά αυτά τα νεσεσέρ έχουν το ιδανικό μέγεθος. Επίσης, είναι διάφανα αλλά καθόλου βαρετά χάρη στο glitter που έχουν. Κοστίζουν 8 ευρώ και θα τα βρεις στο amazon.

Κλασικό, chic και value for money. Νεσεσέρ net-a-porter, €18.00

 

Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα διάφανο νεσεσέρ, αυτό το Stella McCartney είναι η πρόταση της beauty editor και να είσαι σίγουρη πως δεν θα το κρύψεις μέσα στην τσάντα σου αλλά κάποια βράδια θα το κρατήσεις και στο νησί ως τσαντάκι. Κοστίζει €235 και θα το βρεις στο net-a-porter.

Last but not least: μπορείς πάντα να περιμένεις τη στιγμή που το νεσεσέρ Kylie Skin θα είναι back in stock. Κοστίζει €20 και θα το βρεις στο επίσημο site.

 

Read More

And More