Τα προϊόντα που έφτασαν στο γραφείο την εβδομάδα που πέρασε!

Ο κόσμος της ομορφιάς κινείται σε πολύ έντονους beauty ρυθμούς. Και δεν γίνεται να περάσει ούτε μια εβδομάδα (καλύτερα: ούτε μια μέρα!) χωρίς να φτάσει στα χέρια μας κάποιο νέο λανσάρισμα. Συγκεντρώσαμε τα νέα της εβδομάδας και στα παρουσιάζουμε. Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που δοκιμάσαμε- μας έφτιαξαν την διάθεση τις προηγούμενες μέρες!

Ένα από τα μεγαλύτερα νέα της εβδομάδας που αφήσαμε πίσω μας, αλλά και του μήνα ολόκληρου είναι πως τα Origins επέστρεψαν στην Ελλάδα! Αν δεν τα γνωρίζεις, να σου πω ότι πρόκειται για καλλυντικά φυσικής προέλευσης που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora. Αν και στα Origins θα βρεις άπειρες μάσκες προσώπου, ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα είναι αυτό το gel με την μαγική ικανότητα να ρυθμίζει την λιπαρότητα στις ζώνες που πρέπει και να ενυδατώνει εκεί που πρέπει! Plus: ελάχιστη ποσότητα κάνει πολυυυυυυυυυυυ αφρό! Checks and Balances™ Frothy Face Wash, Origins, €19.00

Έχω ένα θέμα με το ρουζ και το μακιγιάζ που φαίνεται με… μακιγιάζ. Ας γίνω πιο σαφής: θέλω το ρουζ να μοιάζει περισσότερο με φυσικό αναψοκοκκίνισμα μετά από ένα κομπλιμέντο ή μια ώρα εντατικής γυμναστικής, παρά με ένα προϊόν που ήρθε και μπήκε στα μάγουλα. Για τον λόγο αυτό λάτρεψα το συγκεκριμένο υγρό ρουζ που γίνεται ένα με την επιδερμίδα αρκεί να προσθέσεις σταδιακά την ποσότητα που θες και να ταμπονάρεις με τα δάχτυλά σου. Lumi Drops GOSH COPENHAGEN.

Το λάδι Hei Poa είναι έτσι κι αλλιώς υπεραγαπημένο και είναι το προϊόν που λατρεύω να φοράω κάθε τέτοια περίοδο. Μόλις, όμως, μας συστήθηκε και η… dry oil εκδοχή του, ένα ξηρό λάδι σώματος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με όποιον τρόπο εσύ θες και όχι μόνο στο σώμα. Απορροφάται αμέσως, δεν αφήνει καθόλου λιπαρή αίσθηση και φυσικά έχει αυτή τη χαρακτηριστική μυρωδιά αλλά και όλα τα οφέλη του Monoi! Monoi Dry Oil, Hei Poa, €17.80.

Ok! Δεν γίνεται να ανοίξεις μια σακούλα που έχει αυτό το προϊόν με αυτό το packaging και να μην σου τραβήξει την προσοχή! Κι έπειτα, χαίρεσαι διπλά όταν το δοκιμάσεις και διαπιστώσεις ότι έχει και τέλειο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου που καλύπτει χωρίς, όμως, να έχεις αυτή την βαριά αίσθηση ενός makeup που… καλύπτει! Even Steven Whipped Foundation, The Balm, €23.50. Από την Make Me Up.

Λατρεύω τα λάδια. Αλλά μπορώ να καταλάβω και τα κορίτσια που δεν αντέχουν αυτή την αίσθηση στο σώμα τους. Αυτά τα κορίτσια, λοιπόν, θα υπερχαρούν όταν μάθουν ότι μπορούν να έχουν όλη αυτή την ενυδάτωση που τελικά μόνο ένα λάδι μπορεί να σου προσφέρει χωρίς, όμως, αυτή την υφή. Η Nivea με τρία νέα λανσαρίσματα που έφτασαν στο γραφείο αυτή την εβδομάδα, ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία στις λοσιόν σώματος. NIVEA Oil in Lotion Rose & Argan Oil, €5.20.

Πριν κάποια χρόνια ο Κορρές λάνσαρε το aftern sun με βασικό συστατικό το γιαούρτι. Και όλες εμείς οι beauty editors ξέραμε ότι δεν θα φύγουμε για διακοπές αν δεν πάρουμε μαζί μας αυτό το προϊόν για να το βάλουμε στο ψυγείο και να έχουμε την τέλεια αίσθηση δροσιάς μετά τη θάλασσα. Αυτή την εβδομάδα, ο Κορρές αποφάσισε να διευρήνει αυτό το signature συστατικό με μια σειρά με αφρόλουτρα και body lotion. Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Αφρόλουτρο με γιαούρτι, Κορρές.

Λατρεύω να έχω στα χέρια μου προϊόντα που θα λανσαριστούν αργότερα στην αγορά. Και ειδικά όταν πρόκειται για αρώματα που θα τα φορέσεις- θα σε μυρίσουν- θα σε ρωτήσουν τι φοράς κι εσύ θα πεις “δεν κυκλοφορεί ακόμη”. Αυτό συνέβη στην περίπτωση του English Oak του Jo Malone, ένα άρωμα που… κατέληξε να είναι δύο με έμπνευση από την μαγεία του δάσους και την βελανιδιά. Εδώ βλέπεις το English Oak & Hazelnut που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μαζί με το English Oak & Redccurant. Τα φοράς το καθένα ξεχωριστά, κάνοντας layering με την ίδια ή άλλη σειρά κι έτσι κάθε φορά έχεις και ένα διαφορετικό άρωμα. Άρωμα English Oak & Hazelnut, Jo Malone

H Lancome είναι διάσημη για τις μάσκαρά της και ξέρεις πως εκεί θα βρεις αυτή που ζητάς. Μόλις προστέθηκε μια ακόμη που θα σου δώσει πραγματικά… Biiiiiiiig βλεφαρίδες και έχει και πολύ παιχνιδιάρικο όνομα που κάνει συνειρμούς με τον Mr Big και το Sex & The City. Όμως, μόνο αν την δοκιμάσεις μπορείς να διαπιστώσεις το πραγματικά huge αποτέλεσμα που έχει στις βλεφαρίδες σου! Μάσκαρα Monsieur Big, Lancome, €29.00

Read More

And More