Τα τελειότερα ρουζ σε στικ από €8.80! Γιατί είναι η νέα μας beauty εμμονή!

Πριν λίγο καιρό το βίντεο που θα δεις παρακάτω έγινε viral για όλους τους… σωστούς λόγους! Γιατί η makeup artist έκανε ένα τέλειο και super fresh μακιγιάζ χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν και γιατί θα πειστείς κι εσύ βλέποντάς το ότι αυτό είναι το επόμενο προϊόν που πρέπει να βάλεις στην τσάντα σου: ένα ρουζ σε στικ!

View this post on Instagram

Если бы спросили, какой макияж по моему мнению идеальный, я бы ответила, что этот. Красивая кожа просвечивающая веснушки, румяна для свежести (вы сами можете контролировать степень нанесения румян), покрашенные брови (здесь они ещё не тронутые, смотрите стори). Можно даже без туши. Я люблю в макияже две вещи: живопись на лице и индивидуальную красоту каждой моей модели и клиента. Меня удручает и расстраивает эта тенденция слепого копирования инстаграмных макияжей, где полностью стирается индивидуальность, и лица смотрятся словно в штампованных масках. Иногда я вижу параллель: сколько косметики на лице у девочки в инстаграмме, столько же наигранности и фальши. А что думаете вы? Что будет дальше? Рассвет healthy-макияжей или «транс-див»? Ps: в макияже использовала румяна-стик @smashboxrussia и кисть China town @chillydashbrush Модель @maria_lukhmeneva Pss: see final look in stories

A post shared by Холодных Даша (@darya_kholodnykh) on

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε αυτό το βίντεο ξεκινήσαμε μια εκτενή έρευνα αγοράς για τα ρουζ σε μορφή στικ ώστε να έχεις κι εσύ το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία ή, γιατί όχι, να την ξοδέψεις αν θες, οπότε η γκάμα των επιλογών σου είναι μεγάλη! Bonus: είναι από τα πιο πρακτικά προϊόντα που θα δοκιμάσεις ποτέ στην ζωή σου αφού μπορείς να κάνεις makeup on the go ακόμη κι αν δεν έχεις πινέλο, σβήνοντας με τα δάχτυλά σου. Plus: χρησιμοποιείται ως ρουζ, σκιά, κραγιόν και με όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορείς να φανταστείς!

Tom Ford Shade and Illuminate Stick. Είναι το προϊόν από όπου ξεκίνησε η λατρεία μας για τα ρουζ σε μορφή στικ! Έχει δύο άκρα, από το ένα bronze χρώμα και από το άλλο ένα υπέροχο, πλούσιο κοραλλί που είναι έτοιμο να σεταριστεί με την ηλιοκαμμένη σου επιδερμίδα το καλοκαίρι.

Gosh Giant Blush, €13.90. Ένα… γιγάντιο blush που μπορεί να είναι κρεμώδες αλλά παραμένει τόσο σταθερό στο πρόσωπο κατά την διάρκεια της ημέρας όσο μια πούδρα και χωρίς να κάνει “μπαλώματα”. Θα το βρεις σε τρεις αποχρώσεις.

Bright Idea Illuminating Stick, Nyx, €8.80. Τα sticks της Nyx αφήνουν στην επιδερμίδα μια τέλεια λάμψη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως highlighters για να δημιουργήσεις το ιδανικό strobing. Τοποθέτησέ το στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου σου και σβήσε με ανοδικές κινήσεις.

Blush to Go, Sephora, €11.95. Το αγαπάμε για το τέλειο packaging αλλά και το ελαφρύ χρώμα και το φως που δίνει στο πρόσωπο. Θα τα βρεις σε έξι αποχρώσεις ενώ αυτή που είναι η Miss Busy μας ταιριάζει τέ-λει-α!

Diorblush colour & light, Dior, Plum Shimmer, €48.20. Αυτό το στικ μακιγιάζ έχει δύο άκρα: από την μια είναι highlighter για να δώσεις φως στο πρόσωπό σου και από την άλλη χρώμα για να δώσεις το αναψοκοκκίνισμα που θες! Έχει τέλεια απόδοση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να απλώσεις πολύ προϊόν.

The Multiple, απόχρωση G-Spot, Nars, €41.95. Όταν μάθαμε για την άφιξη της Nars στην Ελλάδα ένας από τους λόγους που χαρήκαμε είναι ότι θα έφταναν στα χέρια μας αυτά τα πολυχρηστικά στικ τα οποία λατρεύει όλος ο beauty κόσμος. Η απόχρωση G-Spot είναι πασπαρτού γιατί σου δίνει ένα απόλυτα φυσικό αναψοκοκκίνισμα που ταιριάζει σε όλες!

Bonne Mone Stick Face Colour, Laura Mercier, απόχρωση Peach Glow, €33.30. Αυτό το ρουζ δίνει στα μάγουλα ένα αποτέλεσμα σαν να μην έχεις βαφτεί αλλά σαν να γεννήθηκες με αυτή την επιδερμίδα. Αυτό που αναζητούμε, δηλαδή, σε κάθε μας beauty look!

L.A. Lights Lip & Cheek Color, απόχρωση Echo Park Pink, Smashbox, €26.00. Αγκαλιάζει τα μάγουλα και τα χείλη με μια υπέροχη λάμψη και ένα ημιδιάφανο χρώμα υγείας σαν να γεννήθηκες με αυτό! Στην μια άκρη του θα βρεις και σφουγγαράκι που θα σε βοηθήσει στο σωστό σβήσιμο του προϊόντος!

 

Read More

And More