Τα top ολοκαίνουρια προϊόντα που θα χρειαστείς αυτό το καλοκαίρι!

Είναι μια μέρα που μας χωρίζει από την ωραιότερη εποχή του χρόνου. Αυτή που κάνει την επιδερμίδα μας να μαυρίζει κάτω από τον ζεστό ήλιο και τα μάγουλά μας να κοκκινίζουν από όλα αυτά τα κομπλιμέντα που ακολουθούν. Όλο αυτό τον καιρό τα ντουλάπια μας (aka beauty wardrobe) γέμιζαν με ολοκαίνουργια προϊόντα, συνθέσεις, χρώματα και υφές και προετοιμάζονταν για αυτή τη μέρα. Κορίτσια μου, αυτά είναι τα beauty essentials του φετινού καλοκαιριού!

Είναι η εποχή που περισσότερη σάρκα είναι εκτεθειμένη σε κοινή θέα και φοράς πέδιλα. Άρα: πρέπει να φροντίσεις τα άκρα σου να είναι φροντισμένα 24/7. Προτίμησε ένα βερνίκι gel έναντι κάποιου συμβατικού ή ένα gel top coat. Διαρκεί περίπου 10 μέρες και επιπλέον αφήνει την λάμψη ενός ημιμόνιμου μανικιούρ στα νύχια σου. Μας αρέσουν τα ολοκαίνουργια βερνίκια του Κορρέ, Gel Effect Nail Colour (€6.50) και ειδικά η απόχρωση Candy Pink. Για να κινηθείς στο πλαίσιο του millennials pink trend! Last chance tip: φρέσκαρε καναδυό φορές πολύ εύκολα το μανικιούρ σου περνώντας από πάνω διάφανο top coat. Το αποτέλεσμα θα δείχνει σαν να έφυγες μόλις από το mani-ραντεβού σου!

Κάνε τα μάτια σου να δείχνουν πιο φωτεινά και νεανικά αντικαθιστώντας τα σκληρά μαύρα του χειμώνα και τα αδιάφορα ματ με μεταλλικές υφές. Τα χρυσά, bronze και χακί είναι στη λίστα των top επιλογών μας. Η σκιά Crystal 513 της Elegant (€22.93) αφήνει ένα σχεδόν υγρό αποτέλεσμα στο βλέφαρο ενώ το αδιάβροχο eyeliner Sephora στην απόχρωση 14 Kaki pailleté (€13.10) κάνει τα καστανά μάτια να δείχνουν πιο μελί και δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την μαυρισμένη σου επιδερμίδα.

Η επιδερμίδα του καλοκαιριού δεν πρέπει να είναι ματ για κανέναν λόγο! Για να πετύχεις αυτό το glossy αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου που βλέπεις και στα μοντέλα δεν αρκεί να βάλεις highlighter ψηλά στα ζυγωματικά. Πρέπει να ξεκινήσεις με ένα primer λάμψης σε όλο το πρόσωπο. Και δεν είναι τυχαίο που στο γραφείο εδώ και μερικές εβδομάδες καταφθάνουν πολλά τέτοια προϊόντα. Από τα tried- tested & beloved μας είναι το Bright & Tight Complexion Primer της Urban Decay που θα βρεις στα Sephora (€28.00) και το Smashbox Photo Finish Radiance Primer (€29.50) ή αλλιώς η απόλυτη κρέμα λάμψης!

Ξέχασε τις ματ υφές για το καλοκαίρι. Τα χείλη του καλοκαιριού πρέπει να είναι glossy. Στην αγορά κυκλοφορούν ολοένα και περισσότερα gloss με συστατικά όπως πιπερόριζα που δίνουν και όγκο στα χείλη. Σημείωσε δύο νέα και υπεραγαπημένα: Plumprageous της Glamglow (€22.00) σε τέσσερις nude αποχρώσεις και Rouge Coco Gloss της Chanel αν θέλεις χρώμα. Αυτή είναι η απόχρωση Chilli αλλά στην συλλογή θα βρεις άπειρες ακόμη που θα αγαπήσεις!

Μια άλλη επιλογή για το μακιγιάζ των χειλιών σου είναι οι ημιδιάφανες υφές, αυτές που κάνουν τα χείλη να δείχνουν ενυδατωμένα, ζουμερά και σχεδόν βαμμένα. Ο Tom Ford κυκλοφορεί αυτό το μήνα τα Lipbalm του που εκτός του ότι αποτυπώνονται υπέροχα μυρίζουν άλλο τόσο υπέροχα (αυτή η απόχρωση είναι η La Piscine) ενώ στον οίκο Dolce & Gabbana θα βρεις το Passion Duo Tropical Coral 145 Lipstick που έχει αυτό το balm στο κέντρο του και αφήνει το ίδιο ημιδιάφανο και ultra sexy effect!

Τους καλοκαιρινούς μήνες αντάλλαξε το συμβατικό σου άρωμα με ένα body spray. Δεν έχει οινόπνευμα και μπορείς να το φοράς άφοβα ακόμη και κάτω από τον ήλιο χωρίς τον φόβο της δημιουργίας πανάδων. Εναλλακτικά, μπορείς να επενδύσεις σε ένα body butter ή ένα λάδι σώματος με τροπικές μυρωδιές. Η λίστα με τα αγαπημένα μας (και τα θέλουμε όλα στο boudoir μας- το ίδιο κι εσύ όταν τα μυρίσεις!): Soleil Blanc All Over Body Spray, Tom Ford (€69.00), Estee Lauder Bronze Goddess Whiped Body Cream (€53.00) και Hei Poa Pure Tahiti Monoi Oil Moringa (€13.90).

To 2017 δεν θέλουμε από το αντηλιακό μας απλώς να μας προστατεύει από τον ήλιο. Το 2017 χρειαζόμαστε πιο έξυπνα αντηλιακά όπως τα NIVEA Sun Protect & Moisture με νέα ανανεωμένη σύνθεση που βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων κι έτσι δεν έχεις πια το φόβο μην λερώσεις το αγαπημένο σου ρούχο ή τα Apivita Suncare με τεχνολογία 3D PRO-ALGAE® που ταυτόχρονα αντηλιακή προστασία, προστασία από τη φωτογήρανση, αντιγηραντική και ενυδατική δράση. Plus: τα αντηλιακά προσώπου δεν έχουν καθόλου λιπαρή σύνθεση. Με άλλα λόγια: το τέλειο καλοκαιρινό ΜΟΥ και ΣΟΥ combo!

Μερικά πράγματα που συμβαίνουν το καλοκαίρι στα μαλλιά μας: χρειάζεται να τα λούζουμε καθημερινά και το conditioner μας κάθεται “βαρύ” ή φεύγουμε για διακοπές και οι πιο τυχερές από εμάς με μεγααααααααλη άδεια ψάχνουν colorist στο νησί για να βάψουν τη ρίζα. Ευτυχώς, έχουν κυκλοφορήσει ευφυέστατα προϊόντα φροντίδας μαλλιών από spray (Root Retoucher της Schwarzkopf) και μαρκαδόρους για τη ρίζα (Bb Color Stick της Bubble & Bubble, €22.00) μέχρι… conditioner σε μορφή αφρού (Pantene Pro-V Foam Conditioner) που αρκεί να τα βάλεις στο νεσεσέρ σου για να έχεις ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Read More

And More