Μυστικά ομορφιάς από την πιο αγαπημένη μας Γαλλίδα! Αυτά κάνει στην επιδερμίδα της η Violette!

Γεννήθηκε στην Γαλλία, μένει στο Μπρούκλιν και είναι είναι ο ορισμός του Parisian je n’ais ce quoi! Είναι η Violette η οποία εδώ και λίγο καιρό απέκτησε την δική της εταιρία καλλυντικών και όλες εμείς δηλώνουμε ενθουσιασμένες γιατί χάρη στα προϊόντα της μπορούμε να κάνουμε κάτι από το Parisian στιλ της και δικό μας (δυστυχώς τα προϊόντα δεν έρχονται απευθείας στην Ελλάδα αλλά ελπίζουμε αυτό να αλλάξει σύντομα)! 

Η ίδια μίλησε στο αμερικάνικο Marie Claire και μοιράστηκε τα beauty tips της για μακιγιάζ, skincare και μαλλιά τα οποία έχουν να κάνουν με πολύ λίγα βήματα, ακριβώς όπως αγαπούν εξάλλου οι Γαλλίδες! 

Το απλό πρωινό της skincare

“Ξυπνάω γύρω στις 6 το πρωί και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να βουρτσίζω τη γλώσσα μου. Σύμφωνα με την αγιουβέρδα όσο κοιμάσαι το συκώτι σου παράγει τοξίνες οι οποίες επικάθονται στη γλώσσα σου. Οπότε το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να σιγουρευτώ ότι έχω ξεφορτωθεί τις τοξίνες αυτές. Μετά το πρωινό πλένω τα δόντια μου, πίνω ένα ποτήρι νερό, πλένω το πρόσωπό μου και μπαίνω στο ντους. Όταν βγω ψεκάζω το πρόσωπό μου και το σώμα μου με το Boum-Boum Milk, βάζω αντηλιακή και ξεκινάω τη ρουτίνα της κόρης μου!”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Παραπάνω το Boum- Boum Milk spray. Για τη δημιουργία του η Violette ζήτησε από τους expert να δημιουργήσουν ένα απαλό και καθόλου ερεθιστικό προϊόν που θα αντικαθιστούσε όλη την skincare ρουτίνα της! 

Makeup routine 

“Η επιδερμίδα μου είναι πολύ ευαίσθητη οπότε δεν μπορώ να χρησιμοποιώ foundation τόσο πολύ. Το καθημερινό μου makeup, λοιπόν, είναι concealer, κόκκινο κραγιόν, μάσκαρα και άρωμα. Έτσι, κι αλλιώς όμως δεν θα φορούσα foundation γιατί είναι πολύ σημαντικό να νιώθει κανείς άνετος μέσα στην γυμνή του επιδερμίδα!”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Μαλλιά

Η Violette έχει signature μαλλιά οπότε όλοι θέλουμε να γνωρίζουμε πώς τα φροντίζει και φυσικά, μας λέει! “Προσπαθώ να λούζω τα μαλλιά μου μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Έχω πολύ ευαίσθητο τριχωτό, οπότε με αυτό τον τρόπο φροντίζω το τριχωτό ενώ έχω εκπαιδεύσει τα μαλλιά μου να παραμένουν καθαρά για περισσότερο. Το βράδυ πριν λούσω τα μαλλιά μου απλώνω το Boum-Boum Milk σε όλο το τριχωτό και όλα τα μήκη, κάνω μια πλεξίδα και πέφτω για ύπνο. Την επόμενη μέρα, χρησιμοποιώ το σαμπουάν και το conditioner της Aveda και τα μαλλιά μου το λατρεύουν! Τα αφήνω κάτω ή πιάνω ένα bun και αποφεύγω να τα στεγνώσω με πιστολάκι. Βάζω το Frange Puff στις αφέλειές μου ανάμεσα στα λουσίματα για να απομακρύνω τη λιπαρότητα αλλά και να δώσω και όγκο. Τα μαλλιά μου είναι πολύ λεπτά οπότε χρειάζομαι βοήθεια και με αυτό!”. 

 
 
 
 

 

Read More

And More