Μυστικό spa στο Golden Hall!

Υπάρχει ένα μυστικό spa, ή σχεδόν spa, στo Golden Hall το οποίο και μόλις δοκίμασα (οι ανάγκες του ρεπορτάζ, βλέπεις!). Το βρίσκεις στο ισόγειο του Attica, στο Carelab και πρόκειται για ένα relaxation room στο οποίο μπορείς να κάνεις είτε μια θεραπεία προσώπου (είναι συνολικά έξι) είτε μια θεραπεία σώματος (τέσσερις). Όλες οι θεραπείες γίνονται με προϊόντα της οργανικής εταιρίας Neal’s Yard Remedies.

Και σου έχω δυο- τρία βασικά tip από το ραντεβού μου την περασμένη εβδομάδα:
1. Αν κανονίσεις να πας ζήτησε οπωσδήποτε το Body Stress Release Massage. Διαρκεί 60 λεπτά, κοστίζει 60 ευρώ, μπαίνεις άλλη και βγαίνεις άλλη! Και πίστεψέ με, από όλα τα spa που έχω επισκεφτεί αυτή η θεραπεύτρια είχε το πιο χαλαρωτικό- ήρεμο- σαν-να-σε-χτυπάει-απαλά-το-κύμα άγγιγμα!
2. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να κλείσεις την εβδομάδα σου με λίγο shopping κι ένα χαλαρωτικό μασάζ ποδιών (διαρκεί μισή ώρα και κοστίζει 30 ευρώ).
3. Πριν πας κλείσε οπωσδήποτε ραντεβού στο 211 1814046 ή πήγαινε από το Carelab πριν ξεκινήσεις τα ψώνια σου.

Και να photo που τράβηξα για να έχεις μια πρώτη εικόνα προτού πας να το γνωρίσεις η ίδια!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται; Σε περίπτωση που το budget σου δεν σου το επιτρέπει ή μέχρι να σπας, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες πώς μπορείς να κάνεις το σπίτι σου spa!

Read More

And More