Mythic Oil Souffle D’or: Όταν το λάδι δημιούργησε το φως…

Το Mythic Oil, το διάσημο επαγγελματικό λάδι περιποίησης των μαλλιών, το προϊόν best seller της L’Oréal Professionnel παγκοσμίως, συνεχίζει να εξελίσσεται, εμπλουτίζοντας την κατηγορία με δύο νέα προϊόντα Mythic Oil. Και προτού βιαστείς να κρίνεις ότι το Mythic Oil δεν είναι για σένα γιατί ίσως να βαραίνει τα μαλλιά σου, επίτρεψέ μου να κάνω τις συστάσεις!

Mythic Oil Souffle D’Or
Ποια από εμάς δεν θα ήθελε εκτυφλωτική λάμψη και βαθιά θρέψη, χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά μας; Το σαμπουάν και το conditioner Mythic Oil Souffle D’or μπορούν να μας τα προσφέρουν. Εκτυφλωτική λάμψη που προσφέρουν οι χρυσαφένιες μικροπέρλες, και ανάλαφρη θρέψη για τα μαλλιά κάθε γυναίκας! Ειδικά αν έχεις λεπτά και θαμπά μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη τους, αυτά τα δύο προϊόντα θα αποθεώσουν τα μαλλιά σου! Ποια από εμάς δεν θα ήθελε ένα “χρυσό στολίδι” στο μπάνιο της;

Σαμπουάν Souffle D’or
src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JUNE/11_6/mythicoil_s.jpg
Ένα εξαιρετικά ελαφρύ σαμπουάν εμπλουτισμένο με μικρο-πέρλες και θρεπτικά έλαια Κάρδαμου και Argan. Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, αφήνοντας ανάλαφρη αίσθηση και μυθική λάμψη. Σύνθεση που δεν περιέχει Paraben ούτε Σιλικόνη.
250ml – Μέση τιμή λιανικής πώλησης που συναντάται στην αγορά: €15.50

Conditioner Souffle D’or
src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JUNE/11_6/mythicoilconditioner.jpg
Ένα διάφανο conditioner με χρυσαφένιες μικρο-πέρλες, που προσφέρουν στα μαλλιά εκτυφλωτική λάμψη. Είναι εμπλουτισμένο με πολύτιμα έλαια Κάρδαμου και Argan, θρέφει τα μαλλιά και προσδίδει σώμα στην τρίχα για ένα ανάλαφρο και αέρινο αποτέλεσμα. Σύνθεση που δεν περιέχει Paraben.
190ml – Μέση τιμή λιανικής πώλησης που συναντάται στην αγορά: €19.50

Θα τα βρεις αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel

Read More

And More