Να γιατί είναι τόσο λαμπερή η επιδερμίδα της Olivia Culpo!

Κάθε μέρα και μια άλλη διάσημη αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της, αυτό που εφαρμόζει στην επιδερμίδα της και εμείς βλέπουμε τα αποτελέσματα που βλέπουμε. Κράτησε μερικές πρόχειρες σημειώσεις: η Kim Kardashian κάνει vampire facial με αίμα, η Cate Blanchett κάνει penis facial με σπέρμα (yeap!) και τώρα η Μις Κόσμος, Olivia Culpo, αποκάλυψε με τη σειρά της το μυστικό που εφαρμόζει στην δική της επιδερμίδα.

Σε ένα από τα instagram stories που ανέβασε πρόσφατα επισκέφτηκε τον δερματολόγο της Simon Ourian και έκανε στο πρόσωπό της Coolaser.

“Βασικά, ο λόγος που θέλω να κάνω το Coolaser είναι γιατί έχω ακούσει πως είναι ιδανικό για να ξεφορτωθείς τις ρυτίδες και τους πόρους”, ενώ ο δερματολόγος πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη θεραπεία είναι ιδανική για να ξεφορτωθείς τις πανάδες και την ζημιά που προκαλεί ο ήλιος στο πρόσωπό σου και το κάνει πολύ πιο λαμπερό!

Η συγκεκριμένη θεραπεία κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ, τουλάχιστον σύμφωνα με το site του γιατρού, οπότε αν θέλεις να δώσεις λάμψη στην δική σου επιδερμίδα με λιγότερο κόστος, βάλε οπωσδήποτε στη ρουτίνα σου κρέμες με βιταμίνη C και ρετινόλη.

PS: περισσότερα για τη ρετινόλη μπορείς να μάθεις εδώ.

Read More

And More