Nail inspo για τις γιορτές: το μανικιούρ της Jourdan Dunn!

Εν όψει γιορτών θέλουμε να φορέσουμε πάνω μας ότι πιο λαμπερό γίνεται. Και όταν εννοούμε φορέσουμε, δεν εννοούμε ότι θα περιοριστούμε στα ρούχα αλλά θα κάνουμε και την επιδερμίδα μας να δείχνει όσο πιο λαμπερή γίνεται και θα το πάμε στα… άκρα. Κυριολεκτικά.

Μιλώντας, λοιπόν, για λαμπερά μανικιούρ, η Jourdan Dunn μόλις μας έδωσε inspo: γαλλικό μανικιούρ με glittery γραμμή.

Η προσωπική της manicurist μάλιστα, η Kate Williamson, μίλησε στο POPSUGAR και έδωσε όλα τα info: “Το Vivienne Westwood φόρεμά της ήταν γεμάτο χρυσά στοιχεία και αυτό που ήθελα να πετύχω είναι να κάνω ένα chic μανικιούρ αλλά ταυτόχρονα και αρκετά edgy”. Η ίδια, λοιπόν, ξεκίνησε με μια neutral βάση και πιο συγκεκριμένα την απόχρωση Such a Re-leaf από Nails Inc, έπειτα δημιούργησε πολύ προσεκτικά μια almond- shaped γραμμή χρησιμοποιώντας την απόχρωση Cherubic από την σειρά βερνικιών Color Club (το εντοπίσαμε στο amazon) ενώ το ίδιο βερνίκι χρησιμοποίησε και για το πεντικιούρ της.

Best part: η ίδια η manicurist της έδωσε και ένα tip για το προϊόν που χρησιμοποίησε στο σώμα της και το οποίο της έδωσε την ίδια σέξι λάμψη. Το tip, λοιπόν, εδώ ήταν να αναμείξει το Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter στην απόχρωση Trophy Wife που είναι το best seller και που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora με ένα body cream.

 

Θα το υιοθετήσουμε asap!

 

Read More

And More