Naomi Campbell: 44 και πιο όμορφη από ποτέ!

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν η Naomi Campbell εβδομάδα. Γιατί με διαφορά λίγων ημερών κυκλοφόρησαν δύο διαφορετικές καμπάνιες με πρωταγωνίστρια εκείνη, την Naomi ετών 44 που δείχνει πιο κούκλα σχεδόν κι απ’ ότι στα 20 της!

Οι καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστεί η μαύρη γαζέλα (κλισέ, αλλά ποοοοοσοοο της ταιριάζει!) είναι για τα Agent Provocateur και για τον οίκο Burberry. Και γι’ αυτές τις δύο καμπάνιες η ίδια έχει δύο εντελώς διαφορετικά στιλ και beauty looks, ή σαν να λέμε, μακιγιάζ!

/

Το μακιγιάζ για την καμπάνια Agent Provocateur έκανε ο Alex Babsky ο οποίος δημιούργησε και έντονα μάτια και τόνισε τα χείλη με ένα berry κραγιόν. Tip: για να αντιγράψεις αυτό το μακιγιάζ και να φέρνεις κάτι (λέμε τώρα!) από την Naomi, τοποθέτησε με ταμποναριστές κινήσεις από πάνω lipgloss.

Το μακιγιάζ για την καμπάνια του οίκου Burberry έγινε δια χειρός Wendy Raw και επρόκειτο για ένα πολύ φυσικό και fresh μακιγιάζ με υπέροχες λάμψεις. Και μιας και μιλάμε για το μακιγιάζ του οίκου Burberry σημείωσε ένα προϊόν που θα σου εξασφαλίσει αυτές τις λάμψεις και που μπορεί να χρησιμοποιήθηκε κι εδώ: Burberry Fresh Glow Fluid.

Αυτά ως προς τα δύο beauty looks (για τα οποία ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω τελικά ποιο μου αρέσει περισσότερο!). Ως προς τα μυστικά ομορφιάς της Naomi, τώρα, και τι είναι αυτό που την κάνει τόσο, τόσο όμορφη, η ίδια είχε δηλώσει στην Grazia: “Κάνω πολύ πιλάτες και γιόγκα γιατί θέλω να νιώθω και να είμαι στα καλύτερά μου. ‘Εχει να κάνει όλο με το μυαλό και το σώμα. Αν νιώθεις καλά, δείχνεις καλά”.

PS: Ευχαριστώ Naomi! Δεν είχα καλύτερη αφορμή να ξεκινήσω γυμναστήριο και να εκπληρώσω έναν από τους 349 στόχους του 2015 😉


Read More

And More