Στην πρεμιέρα της ταινίας «Arco» κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στο Θέατρο Scotiabank βρέθηκε η Natalie Portman κάνοντας για άλλη μια φορά μια κομψή εμφάνιση που αξίζει να συζητηθεί.
Φορώντας ένα μαύρο off shoulder φόρεμα, η ηθοποιός, επέλεξε ένα sleek ban και ένα minimal μακιγιάζ ιδανικό για γυναίκες over 40s.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Brian de Rivera Simon/Getty Images
Minimal and chic
Aν είσαι κι εσύ πάνω από τα 40, η Natalie θα σου δώσει έμπνευση για να δώσεις φρεσκάδα στα χαρακτηριστικά σου.
Πιο συγκεκριμένα, εφάρμοσε ένα κρεμώδες foundation που “αγκάλιασε” με φίνο τρόπο την ώριμη επιδερμίδα της ενώ του ρουζ εφαρμόστηκε απαλά και ταμποναριστά δίνοντας μια γλυκιά, φυσική δροσιά και όχι έντονο χρώμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
‘Οσον αφορά το μακιγιάζ ματιών, ένα καφέ μολύβι ανέδειξε το σχήμα τους όπως και ελάχιστη μάσκαρα. Στα χείλη προτίμησε nude-ροζ κραγιόν με creamy φινίρισμα που “γλίστρησε” στα χείλη απαλύνοντας λεπτές γραμμές και χαρίζοντας νεανικότητα με μια κίνηση.
Όσο μεγαλώνουμε, η less is more προσέγγιση αναδεικνύει άψογα τα χαρακτηριστικά!
Κεντρική φωτογραφία: Brian de Rivera Simon/Getty Images.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ