Νέα ιδέα για μανικιούρ! Ανάποδο γαλλικό με φούξια και πορτοκαλί!

Στο θέμα των βερνικιών είμαστε αχόρταγες! Και γιατί όχι; Πρόκειται για μια αρκετά οικονομική beauty αγορά που μας φτιάχνει την διάθεση. Στο TLIFE συνεχώς ψάχνουμε τρόπους να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα μανικιούρ. Κατά καιρούς σου έχουμε δείξει πώς να κάνεις ένα μανικιούρ με animal prints αλλά και με polka dots!

Πριν λίγο, λοιπόν, έφτασαν στο γραφείο τα ολοκαίνουρια βερνίκια Sephora και αμέσως πιάσαμε δουλειά για να κάνουμε ένα ανάποδο γαλλικό με φούξια και πορτοκαλί. Είναι αυτό που βλέπεις στην photo με την διαφορά ότι…. χμμ, δεν μας βγήκε τόσο τέλειο.

Πρόκειται για τις ολοκαίνουριες αποχρώσεις Tropical Orange και Tropical Pink που θα βρεις στα Sephora και κοστίζουν €4.90 και ναι, σου φτιάχνουν την διάθεση!

Ανάποδο γαλλικό και άλλα tips…
– Για να κάνεις ένα ανάποδο γαλλικό, πάρε μια από τις δύο αποχρώσεις και δημιούργησε ένα μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού. Γέμισε το μισοφέγγαρο με βερνίκι και τελειοποίησε το σχήμα με μπατονέτα και ασετόν. Τώρα βάψε προσεκτικά την υπόλοιπη επιφάνεια του νυχιού με το άλλο χρώμα.
– Τον ίδιο συνδυασμό φούξια και πορτοκαλί μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κι ένα κανονικό γαλλικό.
– Εναλλακτικά, βάψε τα νύχια των ποδιών σου με το πορτοκαλί βερνίκι και τα νύχια των χεριών σου με φούξια ή και το αντίθετο.
– Είσαι αρκετά τολμηρή; Δοκίμασε την λύση του… ουράνιου τόξου! Ένα νύχι φούξια, ένα πορτοκαλί εναλλάξ σε όλα τα δάχτυλα!

Read More

And More