Νέα ιδέα για μανικιούρ! Τα nail stickers της Mary Katrantzou!

Το Wah nail salon είναι ένα από τα πιο hot spot για νύχια αυτή την στιγμή στο Λονδίνο από όπου παρελαύνουν όλοι οι trend setters. Η Mary Katrantzou είναι από τις πιο hot σχεδιάστριες μόδας αυτή την στιγμή στο Λονδίνο και ναι, είναι Ελληνίδα!

Και τι κάνουν δύο “hot” δεδομένα; Τα νύχια σου πιο όμορφα!

Ας το πάρουμε από την αρχή…
Η Mary Katrantzou λανσάρει στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου (δεν έχω κατασταλάξει ακόμη αν πιστεύω στον συγκεκριμένο Άγιο ή όχι!) στο Topshop μια σειρά ρούχων προσιτή σε όλες μας και πάντα με τα γνωστά digital prints που χαρακτηρίζουν τις συλλογές της.

Ένα από τα κομμάτια της συλλογής που με κάνει… κομμάτια. Η τιμή του κυμαίνεται στα €140 περίπου κι έχει μπει ήδη στη wish list των αγορών μου

Εμπνεόμενη, λοιπόν, από την συγκεκριμένη συλλογή για το Topshop η Mary Katrantzou λανσάρει και ψεύτικα νύχια που έχουν αποτυπωμένα τα σχέδιά της.

Δυστυχώς, τα συγκεκριμένα σχέδια δεν θα έρθουν στην Ελλάδα και μπορείς να τα βρεις αποκλειστικά και μόνο στο Wah Nail Salon (παράρτημά του υπάρχει και μέσα στο Topshop) και κοστίζουν €63. Η τιμή δεν είναι τόσο… οικονομική ωστόσο αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις μέχρι το Λονδίνο αυτό θα είναι το λιγότερο έξοδο που έχεις να υπολογίσεις!

Και μερικά ακόμη αγαπημένα μου σχέδια…

Αν θέλεις να πειραματιστείς παραπάνω ή να δοκιμάσεις άλλα σχέδια πάρε εδώ μια γεύση από τα μαγικά σχέδια που έχουν κάνει κατά καιρούς στο Wah Nail Salon.

Θυμίζουν όλα τους ζαχαρωτά και είναι ένα καλό άλλοθι αν…τρως τα νύχια σου!

Bonus info: Υπάρχει πάντα η Do it yourself εναλλακτική! Κάνε κλικ εδώ και δες πώς μπορείς να κάνεις ένα πουαντιγέ σχέδιο στα νύχια σου (ναι, μόνη σου!).

Read More

And More