Νέα σειρά αντιγήρανσης! Μόλις κυκλοφόρησε!

Αναζητάς ένα νέο προϊόν που θα σε απαλλάξει από ρυτίδες έκφρασης; Λατρεύεις τα προϊόντα με φυσικά συστατικά; Τα νέα είναι ευχάριστα! Η αγαπημένη πολλών, Olay εμπλουτίζεται τώρα με μια νέα σειρά. Ο λόγος για τη Nature Fusion που αποτελείται από κρέμα ημέρας με SPF και κρέμα νυκτός και περιέχει στη σύνθεσή του εκχυλίσματα με αντιοξειδωτική δράση, όπως Grape Seed και Ginseng. Επιπλέον, οι βιταμίνες B3, E και B5 ενισχύουν την νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας, ενώ τέλος τα ενυδατικά συστατικά παρέχουν βαθιά ενυδάτωση για πιο ομοιογενή τόνο και υφή της επιδερμίδας.

Δύο από τα πιο αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών είναι τα εξής:

Αρχικά, αποδείχθηκε ότι τα φυσικά εκχυλίσματα μειώνουν το επίπεδο της μεταλλοπρωτεϊνάσης, το οποίο μπορεί να αυξηθεί από περιβαλλοντικούς παράγοντες εξαιτίας της παρουσίας ελεύθερων ριζών. Οι μεταλλοπρωτεϊνάσες ενεργοποιούνται από τις ελεύθερες ρίζες που μπορεί να οδηγήσουν στη φθορά του κολλαγόνου και άλλων δομικών στοιχείων της επιδερμίδας. Ο συνδυασμό των εκχυλισμάτων που περιέχει η Nature Fusion μειώνει τα επίπεδα μεταλλοπρωτεϊνάσης, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό την προστασία της νεανικής εμφάνισης της επιδερμίδας.

Επιπλέον, τα αποτελέσματα δοκιμών έδειξαν ότι η κρέμα ημέρας της σειράς ενυδατώνει για τουλάχιστον 24 ώρες. Δοκίμασέ την!

Read More

And More