Νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Κορρές! Τα δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε!

Στο υπόσχομαι! Αυτή την σειρά θα την αγαπήσεις τόσο που μπορεί να οδηγηθείς Σάββατο απόγευμα να αναζητάς εφημερεύον φαρμακείο για να βρεις το σαμπουάν σου (το σκηνικό που σου περιγράφω μου είχε συμβεί για γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ και νομίζω ότι θα επαναληφθεί και εδώ!).

Η είδηση:
Ο Κορρές λάνσαρε πριν μερικές μέρες μια ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης μαλλιών που δεν περιέχει σιλικόνες (το πρώτο λανσάρισμα με αντίστοιχα προϊόντα έγινε και το 2001 από τον Κορρέ) αλλά αυτή την φορά η σειρά είναι τόσο εξειδικευμένη που καλύπτει 14 εντελώς διαφορετικές ανάγκες για κάθε τύπο!

Τι θα βρεις στη σειρά:
Πιο αναλυτικά, στην σειρά υπάρχουν: έξι σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, ξηρά/ αφυδατωμένα, κανονικά, λιπαρά, λεπτά/ αδύναμα, πιτυρίδα/ ξηροδερμία, τρία conditioner για κανονικά, ξηρά και βαμμένα μαλλιά, τρεις μάσκες θρέψης, επανόρθωσης και αγωγής κατά της πιτυρίδας και τέλος δύο προϊόντα styling για ελαστικό και πιο δυνατό κράτημα.

Στην σύνθεση:
1.
Αν είσαι από εκείνες που τους αρέσει να διαβάζουν στις ετικέτες συστατικά και άλλες λεπτομέρειες, να σου πω ότι η συλλογή των σαμπουάν βασίζεται στην καινοτομία Pure 360, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση περιποίησης με έμφαση στη φυσική άμυνα και την υγεία στο τριχωτό της κεφαλής, προστατεύοντας από προβλήματα όπως ξηρότητα ή πιτυρίδα. Για πρώτη φορά το Pure 360 συνδυάζεται σε προϊόν περιποίησης μαλλιών με το Plantasil Micro, ένα 100% φυσικό απαλυντικό παράγοντα.
Bonus: Για την συνύπαρξη αυτή εκκρεμεί κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας!
2. Όλα τα νέα προϊόντα περιέχουν στη σύνθεσή τους μείγμα βιολογικών βοτάνων από την Κρήτη που προσφέρουν αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση.
3. Οι Βιταμίνες Β3 και Β5 προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα και επανόρθωση στα μαλλιά.

Τα αγαπημένα μας!

Σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά με γλυκύρριζα και τσουκνίδα. Αν έχεις πραγματικό πρόβλημα με την λιπαρότητα (λούζεσαι το πρωί και μέχρι το βράδυ τα μαλλιά σου είναι πάλι λιπαρά!) αυτό το σαμπουάν αποτελεί μια καλή λύση!

Όλες πρέπει να απλώνουμε conditioner μετά το λούσιμο, αλλά ειδικά εκείνες που έχουν λιπαρά μαλλιά! Αυτό το conditioner με αμύγδαλο και λινάρι μαλακώνει τις ξηρές άκρες και μειώνει το φριζάρισμα.

Τα δοκίμασα σχεδόν όλα! Αλλά το μεγάλο hit είναι αυτό: αγωγή κατά της πιτυρίδας. Το μοναδικό ίσως προϊόν απολέπισης για τα μαλλιά (εντυπωσιακό!) που ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και μειώνει το πρόβλημα!

Τιμές
Στα plus της ολοκαίνουριας σειράς του Κορρέ είναι και οι πολύ καλές τιμές των προϊόντων.
7.75 ευρώ για τα σαμπουάν
8.60 ευρώ για τα conditioner
11.25 ευρώ για τις μάσκες θρέψης

Read More

And More