Νέα super σειρά προσώπου με γιαούρτι! Απλώνεται σε… γενναίες δόσεις!

Κάθε φορά που δοκιμάζω για πρώτη φορά μια κρέμα τρία είναι τα βασικά στοιχεία που λαμβάνω υπ’όψιν μου: την υφή της, το άρωμά της και το packaging. Και η ολοκαίνουρια σειρά Προβιοτικό Ο2 D που κυκλοφορεί τώρα στα καταστήματα Sephora έχει 3 στα 3! Όμως, για να αντιληφθείς το αποτέλεσμα που πραγματικά έχει στην επιδερμίδα σου, πρέπει να περάσει ένα διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

Συγκράτησα, λοιπόν, τον ενθουσιασμό μου για τα τρία πρώτα στοιχεία και τώρα πια που έχω ολοκληρωμένη άποψη μπορώ να φωνάξω πως ναι, είμαι ενθουσιασμένη και απόλυτα ικανοποιημένη!

What’s new
Σήμερα γνωρίζουμε καλά ότι η ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη για τη μάχη ενάντια στη γήρανση. Τα Προβιοτικά (γνωστά και ως βακτήρια ή ένζυμα φιλικά προς τον οργανισμό) έχουν ιδιότητες οι οποίες ενισχύουν και εξισορροπούν το εντερικό σύστημα ώστε να αυξάνεται η άμυνα του οργανισμού. Το “Lactobacillus Bulgaricus” είναι το πιο συνηθισμένο βακτήριο που περιέχεται στο γιαούρτι για τα ευεργετικά του στοιχεία. Η λειτουργία του δέρματος είναι παρόμοια με τη λειτουργία του οργανισμού. Για την αναδόμηση, την ανανέωση, την άμυνα ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες και την προστασία της εξωτερικής στοιβάδας, η επιδερμίδα έχει και αυτή τις δικές της θρεπτικές ανάγκεςώστε να εμποδίσει τη διαδικασία της γήρανσης και να αυξήσει την προστασία της. Τα βιοτικά συστατικά της επιδερμίδας είναι μικροοργανισμοί ικανοί να ρυθμίζουν το κυτταρικό μικροσύστημα και να ενισχύουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενάντια σε ισχυρά οξειδωτικά (ακτίνες UV, θερμότητα, ατμοσφαιρική ρύπανση…) τα οποία ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.
Με απλά λόγια, με το προβιοτικό Ο2D εγκαινιάζεται μια σειρά τριπλής περιποίησης για όλες εμάς που αναζητούμε μια κρέμα γενικής δράσης που α) βελτιώνει τα επίπεδα οξυγόνου στα κύτταρα ενισχύοντας τη λειτουργία τους β) θρέφει σε βάθος και αυξάνει την ενυδάτωση και γ) εξισορροπεί το κυτταρικό σύστημα βελτιώνοντας την φυσική άμυνα.

Η σειρά περιλαμβάνει τρία προϊόντα: κρέμα προσώπου, κρέμα ματιών και γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Χρησιμοποιώ εντατικά την πρώτη!

Read More

And More