Νέα τάση! Το μυστικό για να πετύχεις τα Not So Beach Waves!

Θέλουμε να είσαι διαβασμένη! Και να είσαι από τις πρώτες που ξέρουν πως από το Φθινόπωρο τα Not So Beach Waves θα είναι τα νέα Beach Waves όπως σου είχαμε γράψει κι εδώ. Κι έχουμε και το τέλειο tip για να πετύχεις αυτά ακριβώς τα μαλλιά που έκανε ο Kevin Hughes, official hair stylist του Moroccanoil, στο show BCBG & Herve Leger Resort 2016.
Τα βήματα, λοιπόν, είναι τα εξής:
– Στέγνωσε με ένα πιστολάκι μαλλιών και και σταματήστε όταν τα μαλλιά σου είναι 80% στεγνά. Ψέκασε τα μαλλιά σου με το Moroccanoil Heat Styling Protection και δημιούργησε πλεξούδες για styling tip. Συνεχίσε το στέγνωμα έχοντας πλεξίδες.
– Στη συνέχεια, ψέκασε ένα κεντρικό τμήμα με το Moroccanoil Luminous Hairspray.  Σε ένα πλατύ σίδερο για μπούκλες, στριφογύρισε τα μαλλιά από την κορυφή έως τη μέση τους και άφησε το κάτω τμήμα ίσιο.
– Καθώς τα μαλλιά είναι πιασμένα στο σίδερο, ανεβοκατέβασε το σίδερο απαλά για να γίνουν οι μπούκλες χαλαρές και ατημέλητες. Όταν δημιουργηθεί η μπούκλα τράβηξε απαλά τα μαλλιά προς τα κάτω για να γίνει ένας χαλαρός κυματισμός. Και αυτό είναι το πιο βασικό tip!
– Χτένισε με μία μεγάλη βούρτσα και εφάρμοσε την Moroccanoil Molding Cream για να δώσετε μία ξεχωριστή υφή.

Read More

And More