Νέα θεραπεία! Lifting με… τραμπολίνο!

Το διάβασα στην Daily Mail και προτού βιαστώ να καταλάβω περί τίνος πρόκειται ήμουν ένα βήμα πριν πάρω τα ανήψια μου και πάω για… τραμπολίνο! Με μια δεύτερη ανάγνωση, όμως, διαπίστωσα ότι το είχα όλο λάθος στο μυαλό μου!

Λέγεται Trampoline Lift, είναι ό,τι πιο νέο δοκιμάζουν οι stars του Hollywood και όχι, για να το κάνεις δεν πρέπει να πας στο κοντινότερο λούνα παρκ αλλά στον πλαστικό σου.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το πηγούνι και ο λαιμός είναι τα σημεία εκείνα τα οποία εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Μετά το botox λαιμού (διάβασε εδώ όλες τις σχετικές λεπτομέρειες) η νέα θεραπεία Trampoline Lift έρχεται για να καμουφλάρει τις ρυτίδες στο λαιμό και να αφαιρέσει χρόνια από την εμφάνισή μας. Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει ανακαλυφθεί από τον Dr Gregory Mueller, ένας από τους πιο γνωστούς πλαστικούς στο Beverly Hills, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου έχει πολύ λιγότερο χρόνο αποθεραπείας σε σχέση με το lifting στο λαιμό και δεν χρειάζεται ολική αναισθησία.

Μετά το Hollywood όπου και δοκιμάστηκε από αρκετές stars, το Trampoline Lift εφαρμόζεται πλέον και στην Μεγάλη Βρετανία από τον καθηγητή James Frade του Chelmsford Medical Center.

“Ασχολούμαι με το lifting λαιμού περισσότερο από είκοσι χρόνια. Δοκιμάζοντας την νέα μέθοδο ανακάλυψα ότι έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα. Διαρκεί μόλις μια ώρα, εφαρμόζεται με οπτικές ίνες και τα σημάδια δεν είναι ορατά”.

Και δεδομένου ότι κάθε νέα μέθοδος βρίσκεται υπό συζήτηση, το ίδιο συμβαίνει και με το Trampoline Lift το οποίο ακόμη δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. Ένα, όμως, από τα βασικά default του είναι το ακριβό κόστος του το οποίο κυμαίνεται στα 3,5 χιλιάδες δολάρια!

Read More

And More