Νέα βιολογική κρέμα με ροζ γεράνι. Σταματά τον χρόνο!

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε την δράση της ρετινόλης η οποία αποτελεί την συνηθέστερη μορφή βιταμίνης Α και χρησιμοποιείται σε κρέμες κατά της γήρανσης. Σήμερα, η εταιρία βιολογικών καλλυντικών Sanoflore, μας συστήνει στην αντιγηραντική δράση του αιθέριου έλαιου από ροζ γεράνι που ήρθε για να προσφέρει σφιγηλότητα, λάμψη και υγιή όψη σε επιδερμίδες άνω των 45 ετών. Και το όνομα αυτής Voluptous Firming Balm!

Η ιστορία πίσω από την κρέμα
Αναζητώντας ένα αιθέριο έλαιο που να μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες ηλικίας 45 ετών και άνω να αντιμετωπίσουν καλύτερα τη χαλάρωση της επιδερμίδας, η Sanoflore μελέτησε ολόκληρες οικογένειες φυτών ώσπου να καταλήξει στο Ροζ Γεράνι. Αποτελεί αντιγηραντικό συστατικό, το οποίο ξαναδίνει πυκνότητα στην επιδερμίδα, καθώς ενεργοποιεί την ανάπτυξη και την ανανέωση των κυττάρων νεότητας.

Το Ροζ Γεράνι έχει μια σπάνια ικανότητα προσαρμογής καθώς μπορεί να αναγεννηθεί από ένα τμήμα του και να δημιουργήσει ξανά ζωή, αποτελεί την πηγή ενός απίστευτου δραστικού συστατικού αντγήρανσης. Είναι ιδανικό για την επούλωση των πληγών και των τραυμάτων, χάρη στις αιμοστατικές και αναπλαστικές του ιδιοτήτες.

Τι κάνει το αιθέριο έλαιο Ροζ Γερανιού στην επιδερμίδα
Αναπλάθει το υλικό στήριξης της επιδερμίδας, οπότε συμβάλλει στην ανάκτηση της πυκνότητας και της σφριγηλότητας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο Λεμονιού, το εκχύλισμα Μπιζελιών και Κρίθαμου που συμπεριέχει η κρέμα, διεγείρει την κυτταρική παραγωγή και προστατεύει τις ίνες στήριξης για επιδερμίδα ανανεωμένη.

Τα χαρακτηριστικά της κρέμας

Η νέα βιολογική κρέμα Voluptous Firming Balm της Sanoflore έχει πλούσια υφή, ενδείκνυται για γυναίκες ηλικίας 45 ετών και άνω και μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό, ενισχύοντας παράλληλα την σφριγηλή όψη.

Read More

And More