Νέα χρονιά, νέοι στόχοι! Σου έχουμε ιδέα και για νέα beauty καριέρα!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και γιατί όχι… νέα καριέρα! Κάτι που ίσως να είχες σκεφτεί να κάνεις και πέρυσι αλλά τελικά δεν τα κατάφερες (ναι, ναι, ξέρω! Ήταν πολλές οι υποχρεώσεις σου, κάτι πήγε στραβά κι ένα σωρό άλλα…). Αν θέλεις να κάνεις κάτι που μπορεί πραγματικά να έχει fan και να περνάς όμορφα (κυριολεκτικά και μεταφορικά!) έχουμε μια super ιδέα: Nail Academy by ΝΥΧΙ- ΝΥΧΙ.

Μέτρησε πλεονεκτήματα…
1.
Είναι το μόνο πιστοποιημένο κέντρο ελευθέρων σπουδών στην Ελλάδα από τον οργανισμό City & Guilds.
2. Aριθμεί 15 χρόνια λειτουργίας και βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις του χώρου της περιποίησης των άκρων στον τομέα της εκπαίδευσης.

3. Η διευθύντρια της σχολής Άννα Αλμπάνη, καταξιωμένη τεχνίτρια νυχιών και εκπαιδεύτρια στη σχολή του NYXI-NYXI Nail Academy έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες τεχνίτες και τεχνίτριες νυχιών μέχρι σήμερα. Οι πιστοποιημένες σπουδές της στα νύχια, στο μακιγιάζ και στο μόνιμο μακιγιάζ, στο τεχνητό μαύρισμα με ζαχαροκάλαμο, στην αποτρίχωση καθώς και στην προσθετική βλεφαρίδων, έχουν ανεβάσει το κύρος της σχολής.
4. Με την σχολή συνεργάζεται και ο Μάνος Βινυχάκης, ένας από τους σημαντικότερους make up artists, στο πλαίσιο του “Make up Workshop by Manos Vinychakis”. Άρα, μαθαίνεις και μακιγιάζ!
5. Last but not least: θα έχεις την δυνατότητα να συμμετέχεις σε fashion shows γνωστών οίκων μόδας στην Ελλάδα υπό την καθοδήγηση της διυθύντριας της σχολής, μιας και η Άννα Αλμπάνη. Σημείωσε ότι είναι η μοναδική τεχνίτρια νυχιών που έχει συνεργαστεί με τα εξώφυλλα των καλύτερων περιοδικών μόδας όπως Vogue, Elle, Life & Style, German Elle, BHMADONNA, ενώ δουλειές της εμφανίζονται σε πολλά editorials και διαφημίσεις περιοδικών. Έχει δουλέψει για τις διαφημιστικές καμπάνιες της Fructis Garnier, της ΝΑΚ και της MIGATO.

Και μια γεύση από τον χώρο..

Για πες! Δεν βρήκες μόλις ένα κίνητρο για την νέα χρονιά; Για περισσότερα info κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More