Νέα, υπέροχα προϊόντα που θα αγοράσουμε με τον επόμενο μισθό μας!

Ο νέος μήνας μπαίνει και σε θέλουμε προετοιμασμένη. Γι’ αυτό και φτιάξαμε αυτή τη λίστα! Πρόκειται για μια λίστα με ολοκαίνουργια, λαχταριστά προϊόντα που έχουμε βάλει στο… μάτι και τα οποία τώρα είναι η ευκαιρία να μπουν και στο καλάθι των αγορών μας. Ποια είναι και τι κάνουν; Ιδού η wish list!

Άγριο Τριαντάφυλλο Λάδι Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ, €14.90, Korres. Δεν ξέρουμε τι μας αρέσει περισσότερο στο ολοκαίνουργιο λάδι για τον καθαρισμό του προσώπου από Korres: τα πέταλα από τριαντάφυλλο στην συσκευασία ή ότι αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Αυτό που ξέρουμε, σε κάθε περίπτωση, είναι ότι από τότε που το δοκιμάσαμε ξυπνάμε χωρίς ίχνη μάσκαρα κάτω από τα μάτια μας (ή στο μαξιλάρι μας!).

Glowy and Showy, παλέτα Highlighter by Scott Barnes, €63.00, www.makemeup.gr. O Scott Barnes είναι ο προσωπικός makeup artist της JLO σχεδόν όλα αυτά τα χρόνια που και η ίδια η JLO κάνει καριέρα. Ο ίδιος μόλις δημιούργησε μια σειρά από τις πρώτες του παλέτες οι οποίες ήρθαν στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up. Η παλέτα με τα highlighter είναι η πιο αγαπημένη μας από όλες!

 

The Porefessional Hydrate Primer, Benefit, €37.95. Μόνο αν ξεκινήσεις να φοράς primer θα συνειδητοποιήσεις τι έχανες όλα αυτά τα χρόνια. Η Benefit μόλις πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ενυδατικό primer που μειώνει τους πόρους και δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ. Ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες που αφυδατώνονται από το primer.

Bee my honey eau de toilette, €33.00, Apivita.  Η Apivita κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα το οποίο μυρίζει, τι άλλο; Ελλάδα! Ένα φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα, εμπνευσμένο από τις ηλιόλουστες ακτές της Ελλάδας, αιχμαλωτίζει τις γλυκές νότες του φρέσκου μελιού και τη ζωντάνια της φύσης.

Size Up mascara, €12.99, Sephora. ‘Ογκος, μήκος και καμπύλη με την ολοκαίνουργια μάσκαρα από τα Sephora η οποία είναι πολλά περισσότερα από value for money! Ειδικά αν σου αρέσουν τα μεγάλα βουρτσάκια θα την αγαπήσεις.  

Sugar Rose Lip treatment SPF15, €25.95, Fresh, αποκλειστικά στα Sephora. Ένα από τα μεγαλύτερα νέα του μήνα είναι ότι η Sephora έφερε στην Ελλάδα το brand Fresh διάσημο, μεταξύ άλλων, για τα balm του. Είναι iconic και επιτέλους έφτασε η στιγμή να τα δοκιμάσουμε!

 

Hemp Hydrating and Protecting Shower Oil, The Body Shop. Η σειρά Hemp της The Body Shop που υπάρχει χρόνια μόλις εμπλουτίστηκε με μερικά ολοκαίνουργια προϊόντα. Αυτό εδώ το shower oil (αφρόλουτρο σε μορφή έλαιου) είναι best thing για ξηρές επιδερμίδες.

 

Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara, Fenty, €24.95. Η Rihanna επέστρεψε με ένα προϊόν που ανυπομονούσαμε να φτάσει στα χέρια μας: την πρώτη μάσκαρα Fenty και, όντως, άξιζε κάθε αναμονή! Η μάσκαρα έχει δύο διαφορετικές μεριές στα βουρτσάκια ώστε να επιμηκύνεις από τη μια και να δίνεις όγκο από την άλλη.

 

Read More

And More