Το νέο brand του David Beckham ήρθε στην Ελλάδα!

Το νέο brand του David Beckham ήρθε στην Ελλάδα! | tlife.gr

Λίγους μήνες πριν σου είχαμε γράψει εδώ ότι ο David Beckham επρόκειτο να κυκλοφορήσει την δική του σειρά καλλυντικών. Ο καιρός πέρασε και επιστρέφουμε με υπέροχα νέα! Το House99, το brand που δημιούργησε ο David Beckham έχει φτάσει ήδη στην Ελλάδα και μπορείς να το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα Sephora, Hondos Center και Gallerie de Beaute.

Στην Ελλάδα έχουν φτάσει 17 προϊόντα εκ των οποίων το Purifying Beard Scrub είναι το αγαπημένο μας! Πρόκειται για ένα scrub με ενεργό άνθρακα που κάνει απολέπιση και καθαρίζει σε βάθος τα γένια. Οπότε αν το αγόρι σου έχει γένια, αυτό είναι το δώρο που πρέπει να το κάνεις. Εναλλακτικά, αν δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή, ένα από τα υπόλοιπα 16 προϊόντα σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο του.

Last chance info: Αν αναρωτιέσαι γιατί «House99», να τι είπε ο David Beckham: «Επέλεξα τη λέξη House γιατί ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς γύρω από τη μάρκα. Και το ’99 γιατί ήταν μια σημαντική χρονιά για μένα. Άλλαξαν πολλά στη ζωή μου εκείνη τη χρονιά. Παντρεύτηκα, η Manchester United πήρε το treble και γεννήθηκε ο Brooklyn, ο μεγαλύτερος γιος μου!».

 

 

READ more