Νέο mini lifting:σε 10 μέρες 10 χρόνια νεότερη!

Νέο mini lifting:σε 10 μέρες 10 χρόνια νεότερη! | tlife.gr

“Το πρόσωπο κατά τη διάρκεια των δεκαετιών της ζωής, υφίσταται λόγω των αυξομειώσεων του βάρους, του περιοδικού εμμήνου οιδήματοςστις γυναίκες και της χαλάρωσης που έρχεται με το χρόνο, μία προς τα κάτω μετατόπιση των μαλακών μορίων, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρεται και το δέρμα εμφανίζοντας κουρασμένη όψη”, μας εξηγεί ο dr. Ιωάννης Λύρας. Για να καταλάβεις την αλλαγή αυτή αρκεί να ρίξεις μια ματιά σε παλιές σου φωτογραφίες…

Βρες τις διαφορές
Τότε ήσουν 20, σήμερα 40. Τότε το πρόσωπό σου ήταν σφριγηλό και λαμπερό, χωρίς ίχνη ρυτίδων έκφρασης ή χαλάρωσης. Σήμερα, αναζητάς τρόπους για να αποκτήσεις ξανά το πρόσωπο που είχες τότε. Μια από τις επαναστατικές λύσεις είναι και το νέο mini lifting.
Πώς λειτουργεί
Το mini lifting δεν βασίζεται στην υπερβολική τάση του δέρματος του προσώπου, αλλά στην καλή θεμελίωση των εσωτερικών μαλακών μορίων. Πιο αναλυτικά, στην επέμβαση χρησιμοποιείται ένα εσωτερικό πλέγμα από εντελώς απορροφήσιμα και προσωρινά νήματα που λέγεται threading και το οποίο έχει σαν σκοπό να υποστηρίξει εσωτερικά το πρόσωπο στη νέα ανορθωμένη θέση του μέχρι την επούλωση, ώστε να μην είναι αναγκαία η υπερβολική τάση επί του δέρματος. Το πλέγμα αυτό απορροφάται πλήρως σε 30 ημέρες στηρίζοντας το πρόσωπο με απόλυτο σεβασμό στην διαφορετικότητα της προσωπικότητας του καθενός, εγγυώμενο έτσι την μονιμότητα του καλού αποτελέσματος.
Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι…
Η μέθοδος αυτή δεν έχει καμία σχέση με τα μόνιμα πλαστικά ή χρυσά νήματα που χρησιμοποιούνταν στις άλλες τεχνικές. Τα νήματα αποτελούνται από μία ειδική σύνθεση φιλικών προς τον οργανισμό, βιοσυμβατών υλικών, τα οποία πριν απορροφηθούν λειτουργούν ως δίχτυ και προκαλούν την δημιουργία σταθεροποιητικών συμφύσεων, στο εσωτερικό στρώμα του προσώπου. Έτσι, ο ίδιος ο οργανισμός δημιουργεί ένα δικό του πλέγμα το οποίο κάνει το ειδικό αυτό mini lift να αντιστέκεται στο χρόνο, δίνοντάς του αποτέλεσμα που διαρκεί πάνω από 15 χρόνια και απόλυτα φυσικό.

Κατά…μέτωπο επίθεση στις ρυτίδες!
“Για το μέτωπο, χρησιμοποιούμε πλέον, την μέθοδο του συνδυασμού του νέου mini lifting με άλλες μεθόδους, με σκοπό να καταργήσουμε οριστικά την υπερεκφραστικότητα που προσδίδει εικόνα κούρασης, αγωνίας ή μόνιμης συνοφρύωσης στις περιοχές που υπάρχουν εκφραστικές ρυτίδες”, μας λέει ο dr. Ιωάννης Λύρας. Έτσι καταργούνται οι ρυτίδες του μετώπου, των κροτάφων, του δέρματος της μύτης και του μεσόφρυου. Το ενδοσκοπικό λίφτινγκ μετώπου, είναι επίσης μία από τις εναλλακτικές επιλογές που χρησιμοποιούμε σε ειδικές περιπτώσεις (όπως π.χ. όταν τα φρύδια είναι ιδιαίτερα πεσμένα από τη φύση του ανθρώπου και το βλέμμα φαίνεται εκτός από κουρασμένο και πολύ θλιμμένο.). Για το «threading», δεν απαιτούνται οι κλασσικές τομές.
Εxtra info
1. Η νέα λατινοαμερικάνικη αυτή τεχνική έχει σχέση με την παλαιότερη κλασσική τεχνική του SMAS (εσωτερικού λιφτιγκ) όμως αποτελεί μια πιο μοντέρνα προσέγγιση του θέματος.
2. Ο συνδυασμός εσωτερικού lifting με την ύπαρξη του υποστηρικτικού πλέγματος, το οποίο όταν απορροφηθεί αφήνει ένα δίκτυο νέου κολλαγόνου εγγυάται τη μακροβιότητα του αποτελέσματος.
3. Με το νέο lifting μπορείς να επιστρέψεις σπίτι σου το ίδιο βράδυ, ενώ σε δέκα έως έντεκα μέρες μπορείς να εμφανιστείς ελεύθερα στις κοινωνικές σου δραστηριότητες.
4. Η διαδικασία αυτή, δεν προκαλεί καθόλου πόνο, αλλά ούτε και ταλαιπωρία ενώ πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.

READ more