Νέο σαμπουάν που κοστίζει €80! Θα σκεφτόσουν ποτέ να το αγοράσεις;

Νέο σαμπουάν που κοστίζει €80! Θα σκεφτόσουν ποτέ να το αγοράσεις; | tlife.gr

Στην ερώτηση ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχεις ξοδέψει ποτέ για μια beauty αγορά, σίγουρα τα €80 να ακούγονται ένα ok ποσό! Ειδικά, αν επενδύσεις σε μια πολυχρηστική κρέμα προσώπου με δράση κατά των ρυτίδων, των πανάδων, υδατικές ιδιότητες κλπ. Θα σου κάνει απόσβεση οπότε δεν το σκέφτεσαι.

Πώς θα σου φαινόταν, όμως, να ξόδευες €80 για ένα σαμπουάν ή για ένα conditioner; Δεν πρόκειται για αστείο! Ο οίκος Balmain (τον γνωρίζεις από τα σκισμένα T-shirt του και τα rock σακάκια με τους τονισμένους ώμους) κάνει άνοιγμα στον χώρο της κοσμετολογίας και λανσάρει σειρές περιποίησης μαλλιών!


Οι δύο βασικές σειρές περιποίησης μαλλιών του γαλλικού οίκου Balmain είναι η Nutrition Intense για κανονικά μαλλιά και Hydrant για κατεστραμμένα μαλλιά που χρειάζονται αναδόμηση. Οι σειρές περιλαμβάνουν σαμπουάν, conditioner, μάσκες, spray και πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο. Μεταξύ άλλων, ο οίκος υπόσχεται ότι με αυτές τις σειρές επιτυγχάνεις περισσότερο όγκο, προστασία από τον καυτό αέρα του σεσουάρ αλλά και… μαλλιά που μακραίνουν πιο γρήγορα (μάλιστα! μάλιστα!).

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών; Μέχρι πόσα θα ξόδευες για να αποκτήσεις πλούσια, λαμπερά, υπέροχα μαλλιά; Ποια είναι η πιο ακριβή αγορά που έχεις κάνει ποτέ στην ομορφιά; Πόσα έχεις ξοδέψει και σε τι; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

READ more