New Dimension: για πρώτη φορά μια σειρά που κάνει contouring από μέσα προς τα έξω!

Τον περασμένο Απρίλιο είχαμε μοιραστεί μαζί σου εδώ αυτό το breaking new ότι η Eva Mendes επρόκειτο να γίνει το πρόσωπο της Estee Lauder! Και αυτή ήταν huge είδηση από μόνη της! Αλλά τότε δεν γνωρίζαμε ότι όταν δοκιμάζαμε την ολοκαίνουρια σειρά New Dimension το νέο θα γινόταν ακόμη πιο συγκλονιστικό. Ας γίνουν οι συστάσεις!

New Dimension: για πρώτη φορά μια σειρά που κάνει contouring από μέσα!
Τα τελευταία χρόνια μια λέξη που εμείς οι beauty editors αναφέρουμε με την ίδια συχνότητα που πίνουμε τον καφέ μας, είναι η λέξη contouring. Με απλά λόγια αυτή η τεχνική μακιγιάζ που βασίζεται στις φωτοσκιάσεις και δίνει στο πρόσωπό μας τρισδιάστατη όψη, ανορθώνοντας τα ζυγωματικά και κάθε δυνατό μας σημείο. Και μέχρι σήμερα είναι κάτι που επιτυγχάναμε μόνο με το make up. Μέχρι που ήρθε ο Σεπτέμβριος και στην ζωή μας μπήκε η σειρά New Dimension της Estee Lauder. Μια σειρά που όποια την δοκιμάσει αναρωτιέται πώς ήταν το beauty routine της πριν από αυτή!

New Dimension: η επιστήμη της μεταμόρφωσης!
Το μυστικό για να δημιουργήσουμε όμορφο περίγραμμα και γωνίες στο πρόσωπο είναι να βελτιώσουμε συγχρόνως τον ορατό όγκο και την δομή του. ‘’Γνωρίζουμε ότι η δομή (structure) της επιδερμίδας την βοηθά δίνοντάς της πυκνότητα και ορίζοντας το περίγραμμα – χαρακτηριστικά μιας νεανικής επιδερμίδας’’ λέει η Dr. Nadine Pernodet, Vice President, Skin Biology Research & BioActives, R&D. ‘’Αλλά, χάρης στην νέα μας έρευνα, γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να βελτιώσουμε συγχρόνως και τον όγκο (volume) έτσι ώστε να επιτύχουμε μια πραγματική μεταμόρφωση’’. Ο όγκος δίνει στην επιδερμίδα διάσταση. Έτσι, για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του περιγράμματος και των γωνιών του προσώπου, είναι σημαντικό να βελτιώσουμε συγχρόνως και την δομή και τον όγκο.
Αυτό ακριβώς επιτυγχάνει και η σειρά New Dimension της Estee Lauder.

New Dimension: ανακάλυψε την ολοκληρωμένη σειρά!

1. New Dimension Shape + Fill Expert Serum

Μια ισχυρή, συμπυκνωμένη σύνθεση που βοηθά στον προσδιορισμό των γωνιών, την ανόρθωση της εμφάνισης των ζυγωματικών και του περιγράμματος βελτιώνοντας συγχρόνως τον ορατό όγκο και την δομή της επιδερμίδας. Το προϊόν που θα προστεθεί ως step στο beauty routine κάθε beauty addict!
Video tutorial: δες πώς να χρησιμοποιείς σωστά το serum εδώ!

2. New Dimension Expert Liquid Tape

Μια στοχευμένη σύνθεση που προσφέρει μια αίσθηση σύσφιξης στις κύριες γωνίες του προσώπου. Με το χρόνο το New Dimension Expert Liquid Tape, βοηθά στην σύσφιξη, στην τόνωση προσφέροντας μια πιο σμιλευμένη και ανορθωμένη εμφάνιση γύρω και από την περιοχή των ματιών.
Bonus tip: αγαπημένο προϊόν αν θες να εντυπωσιάσεις σε κάποια έξοδό σου. Άπλωσέ το σε καθαρή επιδερμίδα με ανοδικές κινήσεις από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου, περίμενε μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει και κάνε το μακιγιάζ σου από πάνω ταμποναριστά. Το χαρακτηριστικά σου θα ανορθωθούν αμέσως! Μαγικό προϊόν!
Video tutorial: δες πώς να χρησιμοποιείς σωστά το liquid tape εδώ!

3. New Dimension Shape + Sculpt Face Kit

Η απόλυτη παλέτα contouring που θα έχεις για πάντα στο νεσεσέρ σου! Περιλαμβάνει δύο πασπαρτού αποχρώσεις (μια σκούρα και μια πιο ανοιχτόχρωμη) για να κάνεις σκιάσεις στα σημεία που θες να καλύψεις και να ρίχνεις φως στα σημεία που θες να αναδείξεις! Super πρακτική!
Video tutorial: δες πώς να κάνεις contouring στο πρόσωπο εδώ!

4. New Dimension Shape + Sculpt Eye Kit

Ένα kit για contouring στην περιοχή των ματιών. Βοηθά να δημιουργηθεί το ιδανικό σχήμα και εμφάνιση στα μάτια.
Video tutorial: δες πώς να κάνεις contouring στα μάτια εδώ!

Last chance info: αν δεν σου αρέσει το έντονο make up και αγαπάς το flawless μακιγιάζ με τις δύο παραπάνω παλέτες δεν θα χρειάζεσαι τίποτ’άλλο στο νεσεσέρ σου!

Read More

And More