NYFW Fall/Winter 2020: Τα μακιγιάζ και τα μαλλιά που είδαμε μέχρι στιγμής!

Ο μήνας που είναι αφιερωμένος στη μόδα μόλις ξεκίνησε όπως συμβαίνει πάντα από την Νέα Υόρκη. Makeup artist, hair stylist και nail expert ακονίζουν τα beauty μαχαίρια τους για να μας δείξουν μερικά από τα ωραιότερα looks και να γίνουν για μια ακόμη σεζόν έμπνευση για όλα όσα πρόκειται να υιοθετήσουμε κι εμείς.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο αγαπημένα looks που έχουμε δει μέχρι στιγμής και αφορούν την σεζόν Fall/Winter 2020. Κράτησε σημειώσεις/κάνε screenshot!

Christian Siriano

Το μακιγιάζ και τα μαλλιά εδώ ήταν εμπνευσμένα από την Harley Quinn κάτι που μπορείς να αντιληφθείς με την πρώτη ανάγνωση χάρη σε αυτή την χαρακτηριστική καρδούλα κάτω από το μάτι. Το μακιγιάζ δημιούργησε η Erin Parsons η οποία χρησιμοποίησε το TattooStudio Gel Eyeliner Pencil στην απόχρωση Deep Onyx της Maybelline New York για να δημιουργήσει αυτή την καρδούλα ενώ τα μαλλιά έγιναν από την Justine Marjan η οποία χρησιμοποίησε προϊόντα Tresemmé και συγκεκριμένα το Tres Two Extra Hold Gel για να σταθεροποιήσει αυτή την κοτσίδα.

Tom Ford

Όλο το show του Tom Ford ήταν εμπνευσμένο από μια φωτογραφία που είδε ο ίδιος και η οποία αποτύπωνε το Los Angeles στα 60’s. Για να αποδώσει την εικόνα αυτή χρησιμοποίησε ζεστούς τόνους στο μακιγιάζ και αρκετό bronzer. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα που χρησιμοποίησε είναι τα εξής: Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo στην απόχρωση Moonlight το οποίο τοποθέτησε ψηλά στα ζυγωματικά για να δώσει λάμψη και στα μάτια την σκιά Tom Ford Eye Quad 04, απόχρωση Suspicion για πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και την πιο χρυσή Eye Quad 23, απόχρωση African Violet, για πιο σκούρες.

Laquan Smith

Ο hair stylist Jawara Wauchope εμπνεύστηκε αυτό το χτένισμα από τους καλλιτέχνες της R&B των 90’s αλλά και από τα αφρικανικά twists. Για να πετύχεις αυτό το look πιάσε ψηλά ένα σφιχτό ponytail, χώρισε το στα δύο και αφού στριφογυρίσεις κάθε τούφα γύρω από τον εαυτό της, στριφογύρισε και τις δύο μεταξύ τους.

Badgley Mischka

Το αγαπημένο μας αξεσουάρ μαλλιών, το headband, φορέθηκε με έναν εντελώς διαφορετικό- ανατρεπτικό τρόπο: φορέθηκε ανάποδα. Όσο για το μακιγιάζ (ομολογουμένως υπέροχο!) στόχο είχε να θυμίζει κάτι από την βικτοριανή εποχή αλλά στην πολύ πιο updated εκδοχή της.

Self Portrait

Η Lauren Parsons, επικεφαλής του μακιγιάζ για τον οίκο, ήθελε να δημιουργήσει διαφανείς, αλαβάστρινες επιδερμίδες και το πέτυχε χρησιμοποιώντας μια CC cream από το brand Skin Inc η οποία πρόκειται να λανσαριστεί την άνοιξη. Ωστόσο, κάποια μοντέλα επιλέχθηκαν και είχαν μια φλούο παχιά γραμμή κατά μήκος του κινητού βλεφάρου.

Jason Wu

Το signature στοιχείο σε αυτό το makeup ήταν αναμφισβήτητα τα χείλη. Αν αναζητάς την απόχρωση, πρόκειται για το Maybelline New York SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick στην απόχρωση Pioneer.

Chromat

Η hairstylist Justine Marjan δημιούργησε αυτές τις μακριές κοτσίδες χρησιμοποιώντας cutom made κορδέλες του οίκου Chromat. Τράβηξε τα μαλλιά προς τα πίσω και τα έπιασε δύο κοτσίδες ψεκάζοντας με το Tresemme Premium Styling Dry Texture Finishing Spray ώστε να εξασφαλίσει αυτή την dry αίσθηση. Έπειτα έπλεξε τις δύο τούφες χρησιμοποιώντας για τρίτη την μακριά κορδέλα Chromat. H Fatima Thomas, lead makeup artist του show εμπνεύστηκε επίσης από τους Ολυμπιακούς αγώνες, το θέμα του show, και δημιούργησε ένα μακιγιάζ ματιών με έμπνευση τα έντονα χρώματα που υπάρχουν στα sneakers των αθλητών.

Stay tuned για περισσότερα από τον μήνα μόδας που μόλις ξεκίνησε!

 

Read More

And More