10 καθόλου δεσμευτικά μανικιούρ για να μη σκέφτεσαι πότε θα ξανακλείσεις ραντεβού!

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο πράγμα για το οποίο θέλεις να έχεις έννοια είναι πότε θα κλείσεις το επόμενό σου ραντεβού για μανικιούρ. Από την άλλη, όμως, ας είμαστε ειλικρινείς: είμαστε κορίτσια και θέλουμε να είμαστε φροντισμένες! Και εκείνη τη φορά που μας βρήκε η καραντίνα με ημιμόνιμο μανικιούρ και σκούρο βερνίκι το οποίο όσο περνούσαν οι εβδομάδες μάκραινε αφήνοντας αυτό το λευκό κενό στην βάση του νυχιού, δεν μας άρεσε καθόλου (ξέρουμε πως ήταν το λιγότερο χειρότερο μέσα σε αυτές τις συνθήκες, αλλά αλήθεια, δεν το σκέφτηκες καθόλου βλέποντας τα νύχια σου;). 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα… zero commitment manicure που μπορείς να υιοθετήσεις τώρα και να ξανακλείσεις το επόμενο ραντεβού σου όποτε εσύ το αποφασίσεις. Γιατί, στο μεσοδιάστημα, όσο κι αν μακραίνουν τα νύχια σου, αυτή η διάφανη γραμμή στη βάση δεν θα είναι εμφανής. 

1.Half-moon manicure

@betina_goldstein

Είναι κλασικό σχέδιο που είχαμε δει ιδιαίτερα τους προηγούμενους μήνες και τώρα επιστρέφει ξανά. Μάλιστα, πρόκειται για ένα nail art που μπορείς να πετύχεις και μόνη σου στο σπίτι, κολλώντας στη βάση του νυχιού αυτά τα ειδικά stickers για ντοσιέ και βάφοντας από πάνω. Αφού αφαιρέσεις προσεκτικά αυτά τα stickes, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που βλέπεις εδώ. 

2.The mini manicure

@betina_goldstein

Αυτό ή και οποιοδήποτε σχέδιο στην άκρη του νυχιού θα τα κάνει να δείχνουν περιποιημένα ενώ μπορείς να τα συντηρήσεις όσο θες βάζοντας στη βάση τους και περιμετρικά λαδάκι νυχιών. 

3. Dots

@coteshop

Αυτή η μικρή μπορντώ σταγόνα βερνικιού κοντά στη βάση είναι το τέλειο twist που μπορείς να δώσεις αν έχεις κάνει ημιμόνιμο μανικιούρ το οποίο έχει μακρύνει και έχει δημιουργηθεί κενό στη βάση. 

4.Glittery ombre

@oliveandjune

Βάψε τις άκρες των νυχιών σου με glitter. Με τόση λάμψη στις άκρες τους ποιος θα ασχοληθεί με το τι συμβαίνει στη βάση; Αν πρόκειται να το κάνεις μόνη σου, πάρε ένα σφουγγάρι και δούλεψε ταμποναριστά. 

5.Κάθετες γραμμές 

@oliveandjune

Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μανικιούρ έχει nude βερνίκι κοντά στη βάση, θα μπορούσαμε πολύ άνετα να το φανταστούμε και χωρίς αυτό! Και ένα στοιχείο ακόμη: οι κάθετες γραμμές επιμηκύνουν τα νύχια κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μακριά. 

6.Glam french

@oliveandjune

Μια ακόμη επιλογή με glitter είναι αυτό που θα τοποθετηθεί στην άκρη του νυχιού. Σαν γαλλικό αλλά με glitter. 

7.Γραμμικό σχέδιο 

@paintboxnails

Σέταρε το χρώμα της τσάντας σου με το χρώμα των νυχιών σου και άφησε ένα μεγάλο μέρος κοντά στη βάση σου κενό, χωρίς ίχνος βερνικιού ή ίσως με το απαραίτητο top coat. 

8.Γραμμικό 2

@paintboxnails

Το γραμμικό σχέδιο έχει πολλές προεκτάσεις. Μια από τις πολλές είναι και αυτό που βλέπεις εδώ με κίτρινη λεπτή γραμμή γαλλικού και λεπτές κάθετες γραμμές σε μπλε και κίτρινο ανοιχτό. 

9.V like Victory

@paintboxnails

Ένα από τα τελειότερα και πιο chic μανικιούρ που έχουμε δει και που γράφει τέλεια πάνω σε μια… jean επιφάνεια! Όσο για την λεπτή οριζόντια λευκή γραμμή, κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο ενδιαφέρον. 

10.Σαν πίνακας

 

@ssnailedit

Αν έχεις φαντασία ή διάθεση να εκφραστείς καλλιτεχνικά μπορείς να το κάνεις μέσα από τα νύχια. Απλώς πάρε και τα πιο παλιά σου βερνίκια κι άρχισε να ζωγραφίζεις! Εναλλακτικά, μπορείς απλώς να δείξεις αυτή τη φωτογραφία στην αγαπημένη σου nail artist!

 

Read More

And More