Κάτι να γυαλίζει!

5 λαμπερά μανικιούρ που θα κλέψουν την παράσταση στο ρεβεγιόν

Το μανικιούρ για το ρεβεγιόν συνδυάζει πολλά καλά: καταρχάς, αν αποφασίσεις να το κάνεις μόνη σου θα αφιερώσεις μερικές πολύ δημιουργικές και πολύ χαλαρωτικές ώρες στον εαυτό σου. Έπειτα, ανάλογα και με το βερνίκι που θα επιλέξεις, για ένα- δύο εβδομάδες μετά θα έχεις ένα πολύ ωραίο αξεσουάρ: τα νύχια σου! 

Και τώρα έρχεται η ερώτηση των εκατομμυρίων: ποιο είναι αυτό το σωστό χρώμα με το οποίο θα υποδεχθείς τη νέα χρονιά; Βλέπεις τελικά ότι η επιλογή του σωστού βερνικιού για το πρώτο μανικιούρ της χρονιάς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλουμε, όμως, οπωσδήποτε κάτι να γυαλίζει! Αφού αφιερώσαμε κάμποσες ώρες ψάχνοντας στους διασημότερους λογαριασμούς με νύχια στο instagram τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ, καταλήξαμε σε αυτά εδώ που είναι και τα αγαπημένα μας!

@heymichellelee

Ένα τέτοιο μανικιούρ είναι statement από μόνο του και συνδυάζεται ακόμη και με το πιο minimal outfit για να το αναδείξει. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, ένα βερνίκι με χρυσό glitter και βάψε τις άκρες των νυχιών σου, ακριβώς όπως θα έκανες ένα γαλλικό. Ενίσχυσε το αποτέλεσμα με χρυσά δαχτυλίδια και είσαι έτοιμη να υποδεχτείς τη νέα χρονιά. 

@nailsbyheathere

May the stars be with you! Μας αρέσει πολύ αυτό εδώ το μανικιούρ με αστέρια που συνδυάζει δύο πολύ ταιριαστές μεταξύ τους αποχρώσεις, το ροζ και το πράσινο! Και ναι, πρόκειται για ένα μανικιούρ που θα κερδίσει την καρδιά ακόμη και εκείνων που επιλέγουν να κινηθούν σε μια πιο minimal οδό. 

@jessicawashick

Η nail artist Jessica Washick είχε δώσει λεπτομέρειες για αυτό το υπέροχο μανικιούρ που μας φέρνει στο νου κάτι από βελούδο. Όπως είπε, πέρασε αρχικά δύο στρώσεις από φωτεινό κόκκινο βερνίκι και από πάνω δύο στρώσεις Totes 3D βερνίκι από το brand Flossgloss που είναι και αυτό που δίνει προφανώς το συγκεκριμένο εφέ. 

@paintboxnails

Αν θεωρείς το κόκκινο και το glitter πολύ γιορτινό μπορείς να δοκιμάσεις έναν άλλο συνδυασμό: ένα βερνίκι στο χρώμα της λεβάντας και χρυσό glitter. Το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ!

@bettina_goldstein

Λαμπερό και chic ταυτόχρονα, αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για όσες αγαπούν τα clean νύχια. Ευτυχώς για εμάς, η nail artist φρόντισε να μοιραστεί μαζί μας και την ακριβή απόχρωση. Πρόκειται για την Semi-Precious Tones από την σειρά Gorge-ous Geodes Collection της Essie. 

 

Read More

And More