5 super ιδέες για μανικιούρ κατευθείαν από το Madwalk!

Τα τελευταία χρόνια τα νύχια είναι εξίσου σημαντικά με το make up και τα μαλλιά! Και αφού εξαντλήσαμε το πρώτο (aka make up- μαλλιά που θα δεις εδώ) ήρθε η στιγμή να σου μεταφέρουμε λεπτομέρειες από τα νύχια. Το nail art κάθε σχεδιαστή ανέλαβαν οι μαθήτριες του Nail Academy που ανήκει στο Νύχι-Νύχι και την Άννα Αλμπάνη. Και η Άννα μας έδωσε όλα τα info για τα νύχια αλλά και τις τεχνικές για να τα πετύχουμε μόνες μας!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/19_4/nails1.jpg

– Τα πορτοκαλί νύχια με χιαστί τα είδαμε στο fashion show Natar Georgiou. Πρόκειται για το see through manicure το οποίο γίνεται με tape σε διάφορα σχήματα τα οποία κολλάμε στα νύχια και βάφουμε από πάνω. Αφού στεγνώσουν αφαιρούμε και έχουμε αυτό το effect.
Το see through manicure μας το είχε δείξει και εδώ η Άννα Αλμπάνη. Κάνε κλικ και αντίγραψέ το!
-Τα μαύρα νύχια με τα ασημένια μπιλάκια ανήκουν στο show του Apostolos Mitropoulos

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/19_4/nails2.jpg

Αριστερόστροφα:
Η Άννα Αλμπάνη επί τω έργω.
Τα νύχια στο fashion show του Dimitris Petrou (μαύρο με λευκό ντεγκραντάρισμα μπροστά).
Η Λάουρα Νάργες έκανε μόνη της το μανικιούρ της και τα σχέδια που βλέπεις. Και η Άννα Αλμπάνη απαθανάτισε την στιγμή!
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φοράει το βερνίκι Sand Effects από την ολοκαίνουρια συλλογή της Jessica. Και όπως μαρτυρά ο τίτλος του, έχει το εφέ της άμμου. Θα το βρεις αποκλειστικά στο Νύχι- Νύχι.

Αλήθεια, ποιο από τα νύχια σου αρέσει περισσότερο; Είμαι ακόμη σε σκέψεις, αλλά νομίζω ότι έχω βρει το αγαπημένο μου. Ή τουλάχιστον, είμαι στον σωστό δρόμο!

Read More

And More