7 εύκολα και παιχνιδιάρικα nail art γιατί το να βάφουμε τα νύχια μας είναι η νέα ψυχοθεραπεία!

Η καραντίνα μας έχει διδάξει πολλά πράγματα για τα οποία λίγο- πολύ έχεις ακούσει. Όπως, για παράδειγμα, ότι μας έχει μάθει πώς να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας. Αυτό για το οποίο δεν έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα, όμως, είναι το πόσο ψυχοθεραπευτικό είναι να βάφεις τα νύχια σου!

Ναι, είναι τέλειο να κλείνεις ραντεβού και να αφήνεσαι στα χέρια των experts αλλά όταν αυτό δεν μπορεί να γίνει θα πρέπει να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο. Και όταν επικεντρώνεσαι σε μια τόσο δα μικρή επιφάνεια, όπως είναι η επιφάνεια του νυχιού σου, προσπαθώντας να ζωγραφίσεις, αυτό με έναν μαγικό τρόπο δρα ψυχοθεραπευτικά, ακριβώς όπως όταν ζωγραφίζεις!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά πολύ αγαπημένα μας και εύκολα nail art. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και κλείσε το επόμενο ψυχοθεραπευτικό session!

1.Queen’s Gambit

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Αν έχεις περάσει ένα μεγάλο μέρος της καραντίνας βλέποντας στο Netflix το Queen’s Gambit θα ξέρεις γιατί αυτό το nail art είναι σε αυτά που πρέπει να κάνεις! Το μανικιούρ που παραπέμπει σε σκάκι είναι τάση για όλους τους προφανείς λόγους αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι μπορεί να είναι και τόσο εύκολο! Ή, τουλάχιστον, όχι τόσο δύσκολο όσο φανταζόμασταν αρκεί να έχεις ένα πολύ λεπτό πινέλο! 

2.The edgy halfmoon manicure

@themaniclub 

Η μια εκδοχή που έχεις σίγουρα δει είναι το halfmoon manicure το οποίο στη βάση του νυχιού σχηματίζει μια καμπύλη. Η άλλη είναι αυτή που βλέπεις εδώ με πιο edgy τελείωμα αφού στην βάση του νυχιού αντί για καμπύλη βλέπουμε να σχηματίζεται μια κορυφή στο κέντρο. 

3.Dot to dot

@themaniclub

Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις στα νύχια σου είναι να τα περάσεις με μια γαλακτερή βάση κι έπειτα να σχηματίσεις τρεις τελίτσες κάθετα, ακριβώς στο κέντρο του νυχιού, από τη βάση μέχρι την άκρη του. 

4.Snakeskin nail art

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Για να μιμηθείς το snakeskin effect στα νύχια σου θα χρειαστεί να έχεις ένα κομμάτι τούλι ή δίχτυ, ένα τσιμπιδάκια και μια παλιά σου οδοντόβουρτσα. Πάτησε play και όταν θα τελειώσεις τα νύχια σου θα έχουν το τελειότερο nail art σαν να τα έκανε επαγγελματίας. Τουλάχιστον, αν όχι με την πρώτη προσπάθεια, με την δεύτερη!

5.Κόκκινες λεπτομέρειες

@nailartbyqueenie

Το κλασικό κόκκινο βερνίκι μπορεί να πάρει πέρα για πέρα άλλη διάσταση αρκεί να αποφασίσεις να του τη δώσεις εσύ. Με απλά λόγια: αντί να απλώσεις το βερνίκι από την βάση μέχρι την άκρη του νυχιού πάρε το πινέλο και σχημάτισε διάφορα καμπυλωτά σχήματα στα νύχια σου! 

6.Negative space

@paintboxnails 

Μας αρέσουν πολύ τα γήινα χρώματα και ο συνδυασμός τους, όπως για παράδειγμα το camel με το σκούρο χακί που βλέπουμε εδώ. Αν έχεις μακρύ μήκος που θα το αναδείξει ακόμη περισσότερο, μπορείς να κάνεις αυτό το μανικιούρ!

7.Cranberries

@themaniclub 

Αν σου αρέσει το κόκκινο αλλά δεν είσαι σίγουρη ποιο κόκκινο μπορείς να επιλέξεις μια διαφορετική απόχρωση για κάθε νύχι. Είναι ένας έξυπνος τρόπος να χρησιμοποιήσεις και βερνίκια σου που δεν είχες αγγίξει για καιρό!

Read More

And More