Lingerie nails: To look με σατινέ φινίρισμα είναι η πιο κομψή και θηλυκή πρόταση

Οι nail artists έχουν τις πιο απίθανες εμπνεύσεις δημιουργώντας τάσεις που υιοθετούν αρχικά οι celebrities και στη συνέχεια εσύ. Κι αν κάποιες είναι ιδιαίτερα εξεζητημένες, υπάρχουν κι εκείνες που μπορείς να αντιγράψεις χωρίς δεύτερη σκέψη μιας και είναι κομψές και minimal χωρίς υπερβολικές λεπτομέρειες.

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκουν τα lingerie nails που παραπέμπουν στο μεταξωτό ύφασμα του αγαπημένου nude ή παστέλ sleep dress. Με σατινέ φινίρισμα, απαλή λάμψη και αποχρώσεις από την ανοιξιάτικη παλέτα, πρόκειται για το μανικιούρ που μπορείς να αποκτήσεις σήμερα κιόλας. 

Instagram: @betinagoldstein

H Julia Garner στο Met Gala ζήτησε από τη celebrity nail artist Betina Goldstein να δημιουργήσει ένα matchy με τη δημιουργία που φόρεσε μανικιούρ. Και η expert άπλωσε στα μακριά και σε almond shape νύχια της ηθοποιού την πιο classy nude απόχρωση με ιριδίζον εφέ. Απλά υπέροχο.  

Instagram: @overglowedit

Οι ιριδισμοί στα νύχια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends κι εκείνοι που αναβαθμίζουν την άχρωμη βάση. Είναι ένα nail look που μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη και μόνη σου αρκεί να απλώσεις ένα διάφανο βερνίκι αρχικά και στη συνέχεια ένα ιριδίζον χωρίς χρώμα επίσης. 

Instagram: @betinagoldstein

Κι αν πάλι αγαπάς τις παστέλ αποχρώσεις το ροζ έχει την τιμητική του και συνδυάζεται υπέροχα με το copper και το bronzer, όλα με shimmer. 

Instagram: @overglowedit

Shimmer και φιόγκος: Δύο τάσεις σε ένα μανικιούρ. H λάμψη περιορίζεται στα tips δημιουργώντας μία από τις ωραιότερες εκδοχές του french manicure. Και ένας μικροσκοπικός, χρυσός φιόγκος αποτελεί μοναδικό twist.  

Instagram: @themaniclub

Πολυδιάστατοι ιριδισμοί: Το τέλειο nail look τόσο για την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι μιας και όταν πέφτει ο ήλιος, τα νύχια αποκτούν μια υπέροχη όψη. 

Instagram: @paintboxnails

Λιλά: Η απόχρωση της λεβάντας είναι μία από τις ομορφότερες και κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος. Με το σωστό top της χαρίζεις μοναδική λάμψη με shimmer ή και glitter φινίρισμα που θα της χαρίσει το απαραίτητο glam twist. 

Instagram: @melanated.mani

Nude slip nails: Με μια υποψία χρώματος που κινείται ανάμεσα στο ροζ και το ροδακινί είναι η τέλεια πρόταση αν έχεις μεσαίο ή σκούρο τόνο δέρματος. 

Instagram: @nailsbymei

Περλέ και γλυκό ροζ: Είναι ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά looks των lingerie nails μιας και εφέ της πέρλας θυμίζει έντονα την υφή του σατέν και του μεταξιού.  

 

Read More

And More