Site icon TLIFE

Lip gloss nails: Το minimal look με το πιο λαμπερό φινίρισμα που ταιριάζει σε όλες

Γνωρίζεις όλες τις τάσεις που έκαναν θραύση στα social media, είδες τα looks που υιοθέτησαν celebrities και it girls, υιοθέτησες τα περισσότερα από αυτά και τώρα θέλεις ένα minimal μεν μανικιούρ αλλά με μια πινελιά που θα το κάνει να ξεχωρίζει. Και κάτι ακόμη: Να ταιριάζει στο μήκος ή το σχήμα των νυχιών σου. Ζητάς πολλά; Όχι. Σου έχω την τέλεια πρόταση που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις ειδικά αν έχεις κουραστεί με τις έντονες και σκούρες αποχρώσεις, τα εντυπωσιακά nail art designs και το glitter. 

Πρόκειται για το lip gloss nail look. Εκείνο με τις εκατομμύρια αναζητήσεις στο TikTok και ένα από τα πολύ αγαπημένα των celebrity nail artists. Είναι minimal, nude και με το λαμπερό φινίρισμα που αφήνει το lip gloss στα χείλη. Δείχνει υπέροχο τόσο στα κοντά νύχια όσο και τα μακριά ή πολύ μακριά. Ακόμη και τα stiletto nails αποκτούν μια σοφιστικέ πινελιά με το lip gloss look. 

Instagram:@tombachik

Η Jennifer Lopez ήταν από τις πρώτες fans του συγκεκριμένου μανικιούρ. Είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία της στις nude και γήινες αποχρώσεις. Ο προσωπικός της nail artist Tom Bachik δημιούργησε το απόλυτο lip gloss look χρησιμοποιώντας ένα super λαμπερό top coat. 

Instagram: @kimkimnails

H Miranda Kerr, με τη σειρά της, ζήτησε από τη nail artist Kim Truong να χαρίσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη κι εκείνη άπλωσε μια στρώση shimmer που προσφέρει ένα glam φινίρισμα. 

Instagram: @kimkimnails

Μια υποψία της πιο απαλής ροζ απόχρωσης ταιριάζει πολύ στα lip gloss nails. Είναι άλλωστε τόσο διακριτική που διακρίνεται μόνο κάτω από το φως του ήλιου. 

Instagram: @heygreatnails

Κι αν παραμένεις πιστή στα nail art designs, θα επιλέξεις τις ωραιότερες αποχρώσεις του ροζ, κυματισμούς και την απαραίτητη λάμψη.  

Instagram: @matejanova

Το απόλυτο lip gloss look και ότι ωραιότερο για τα πολύ κοντά και περιποιημένα νύχια. 

Instagram: @kimkimnails

Pearlscent: Με τη λάμψη της πέρλας και σε διάφανη βάση είναι το μανικιούρ που μπορείς να υιοθετείς τώρα. 

Instagram: @gelcare.official

Jelly, φυσικό και με ροζ υποτόνο, ένα μανικιούρ που δίνει την αίσθηση του ombre χωρίς υπερβολές.  

Instagram: @themaniclub

Baby pink: Τρυφερό και ρομαντικό είναι η απόχρωση που θα ταιριάξει με όλα σου τα look. 

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr