Mirrored manicure: Το πιο λαμπερό look ever

Μπορεί ο καιρός να μη θυμίζει άνοιξη αλλά εσύ επιβάλλεται να μελετήσεις όλες τις τάσεις της νέας σεζόν κάποιες από τις οποίες θα υιοθετήσεις ακόμη κι αν πρόκειται να μείνει σπίτι βλέποντας από το παράθυρο τις νιφάδες του χιονιού. Είμαι σίγουρη άλλωστε πως έχεις ήδη προγραμματίσει τα beauty ραντεβού της επόμενης εβδομάδας με πρώτο στη λίστα εκείνο με την nail artist. Κι αν δεν είσαι ακόμη έτοιμη να απλώσεις τις ωραιότερες παστέλ αποχρώσεις ή να της ζητήσεις να σχεδιάσει μικροσκοπικά λουλούδια, σου έχω μια απίθανη πρόταση. 

Είναι τάση, είναι λαμπερό και είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις. Ονομάζεται mirrored manicure και όπως καταλαβαίνεις τα νύχια αποκτούν το εφέ του καθρέφτη. Όχι, δεν μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου εκτός αν είσαι επαγγελματίας ή εξαιρετικά ταλαντούχα ερασιτέχνης nail artist. Άλλωστε θα πρέπει να έχεις τα κατάλληλα βερνίκια αλλά και εργαλεία καθώς επίσης να γνωρίζεις τη συγκεκριμένη τεχνική. Καλύτερα λοιπόν να αφεθείς στα χέρια της αγαπημένης σου μανικιουρίστ. 

Μπορείς να υιοθετήσεις το αγαπημένο σου χρώμα σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, να ζητήσεις ένα french manicure με τη λαμπερή λεπτομέρεια στα tips μόνο ή ένα πιο εξεζητημένο nail art αν είσαι τολμηρή. Στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα. Μένει απλά να αποφασίσεις.

Rainbow french mani: Κομψό και απλό. Η βάση παραμένει φυσική και τα tips στα κοντά νύχια αποκτούν το τέλειο twist χάρη στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JASMIN (@basecoatstories)

Double French: Δύο λεπτές γραμμές στα tips, σε χρυσό, μεταλλικό και με mirror εφέ χρώμα χαρίζουν την πιο chic, minimal και λαμπερή ταυτόχρονα όψη στα νύχια. Ένα μανικιούρ που ταιριάζει με κάθε outfit, ώρα της ημέρας και περίσταση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lois Samantha (@polishedbylolo)

Foil Nails: Το πιο παιχνιδιάρικο και ιδιαίτερο αλλά κάθε άλλο παρά υπερβολικό. Τα φύλλα που απλώνονται στα νύχια έχουν τις ωραιότερες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποχρώσεις σε ένα look που έρχεται από τις αρχές των 00’s. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deanna (@deannacoles_)

Platinum drip: Εκκεντρικό μεν, τέλειο δε. Αν είσαι έτοιμη για ένα ιδιαίτερο look το συγκεκριμένο θα εντυπωσιάσει. Στο χρώμα της πλατίνας και με nail art που δείχνει σαν να λιώνει το υλικό στα νύχια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Basecoat and Chill (@basecoatandchill)

Just red: Το απόλυτο κόκκινο χρώμα που μπορεί να δείχνει γιορτινό αλλά είναι το πιο θηλυκό και fancy ever. Δείχνει υπέροχο σε κοντά, περιποιημένα νύχια και μπορείς να το αποθηκεύσεις για το Πάσχα αν δεν είσαι ακόμη έτοιμη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wowman® (@wowman.mx)

Kardashian’s way: Πολύ μακριά, ακρυλικά νύχια με ροζ μεταλλικό χρώμα στα tips. Αν είσαι fan των Kardashian είναι σίγουρο πως θα λατρέψεις τη συγκεκριμένη λάμψη και σχήμα στα νύχια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sacramento gel x (@curedbyjae)

Extra tip: Όλα ταιριάζουν πολύ με total black outfit. 

Read More

And More