Naked nails: Το ανεπιτήδευτο, minimal chic look για εσένα που αποφεύγεις τις έντονες αποχρώσεις

Ναι, είναι καλοκαίρι και έχεις τέλεια διάθεση. Επίσης προετοιμάζεσαι για διακοπές και γνωρίζεις ότι όσον αφορά στο μανικιούρ μια έντονη απόχρωση που αναδεικνύει το μαύρισμα με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Τη φετινή χρονιά όμως μια νέα τάση βρίσκεται στο προσκήνιο που θέλει τα νύχια “γυμνά” από χρώμα, φυσικά, κομψά και με απαλή λάμψη ή ένα μικροσκοπικό twist που κάνει τη διαφορά.

Instagram: @nailsbyzola

Οι experts ονομάζουν το trend “naked nails” και τόσο τα it girls όσο και celebrities ή super models το έχουν ήδη ακολουθήσει. Πρώτη και καλύτερη η Hailey Bieber που αρνήθηκε για λίγο το αγαπημένο της glazed donut για χάρη της νέας τάσης. 

Instagram: @emmaroberts

Ακολούθησε η Emma Roberts και τώρα είναι η σειρά σου. Αν δε, έχεις κοντά νύχια ακόμη καλύτερα. Και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνω ότι αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις τα naked nails θα πρέπει η γύρω περιοχή να είναι άψογη μιας και φαίνεται ακόμη και η παραμικρή ατέλεια. Αυτό σημαίνει ότι καλό είναι να κλείσεις το ραντεβού σου με τη μανικιουρίστ και να της ζητήσεις μια έξτρα περιποίηση. 

Instagram: @raellondonnails

 

Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών αλλά και τόνους επιδερμίδας. Επίσης δεν σε δεσμεύει μιας και δείχνει υπέροχο τόσο το πρωί στο γραφείο όσο και στην πιο επίσημη, βραδινή σου εμφάνιση. Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που περιποιούνται μόνες το μανικιούρ ξεκινάς με απολέπιση στην περιοχή γύρω από τα νύχια ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια θα πρέπει να απαλλαχθείς από τα πετσάκια και τέλος μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις ενυδατικό έλαιο. 

Instagram: @minimalist.gelineer

Τα nude nails, σύμφωνα με τους ειδικούς επιτρέπεται να έχουν μια υποψία χρώματος αρκεί να είναι εξαιρετικά διακριτικό. Το ροζ και το nude είναι δύο πολύ καλές ιδέες. Κι αν πάλι θέλεις να ακολουθήσεις κατά γράμμα την τάση τότε μια διάφανη βάση αρκεί. 

Instagram: @samantharudge.beauty

Ένα μικρό twist που προτείνουν οι nail artist είναι το skinny french manicure aka μια πολύ λεπτή γραμμή στα tips σε καφέ, ουδέτερη απόχρωση. 

Instagram: @raelondonnails

Το glossy φινίρισμα είναι μια εξίσου υπέροχη ιδέα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ να χρησιμοποιήσει το κατάλληλο top coat. 

Instagram: @samantharudge.beauty

Baby blue: Μια ακόμη μικρή λεπτομέρεια στα naked nails για εσένα που θέλεις λίγο χρώμα. Αυτή τη φορά η λεπτή πινελιά σχηματίζεται στη βάση και το αποτέλεσμα συνεχίζει να είναι minimal και κομψό. 

Instagram: @tombachik

Ναι, επιτρέπονται και οι ιριδισμοί που θα πετύχεις με το διάφανο μεν βερνίκι που περιέχει όμως στη σύνθεση του shimmer. 

 

Read More

And More