Skittle nails στις ωραιότερες αποχρώσεις του Καλοκαιριού

Skittle Nails: Είναι ένα από τα αγαπημένα designs των experts τα τελευταία χρόνια και εκείνο που μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη και μόνη σου αρκεί να έχεις πέντε βερνίκια με τα αγαπημένα σου χρώματα. Πρέπει άλλωστε κάθε νύχι να έχεις και μια διαφορετική απόχρωση σε ένα συνδυασμό που αναβαθμίζει το beauty look με τον πιο χαρούμενο τρόπο. 

Παράλληλα όμως τα skittle nails μπορεί να έχουν και μια ακόμη πιο εντυπωσιακή όψη που σημαίνει ότι συνδυάζονται με το french manicure, το abstract look το ρομαντικό floral ή ακόμη τους κυματισμούς ή το διαγώνιο σχήμα. Κι αν έχεις κλείσει ραντεβού με τη μανικιουρίστ δες στη συνέχεια τα 7 ωραιότερα και αποφάσισε με ποιο θα υποδεχτείς τον Ιούνιο. 

Instagram: @thatsaleaf

Κλασικό κόκκινο, καλοκαιρινό γαλάζιο, φωτεινό κίτρινο, πράσινο που είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν και το αιώνιο μαύρο συνδυάζονται για να χαρίσουν ένα μανικιούρ που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών και ανήκεις στην κατηγορία των μανικιούρ που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου. 

Instagram: @opi

Παστέλ: Ποιος είπε ότι ταιριάζει στην άνοιξη μόνο. Ρομαντικό, διακριτικό και τέλειο για κοντά νύχια είναι η ωραιότερη εκδοχή. Οι αποχρώσεις θυμίζουν ζαχαρωτά και το λαμπερό φινίρισμα χαρίζει ένα soft glam εφέ τέλειο αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. 

Instagram: @heymichellelee

Συμμετρία: Το διαγώνιο σχήμα είναι κατάλληλο για νύχια σε almond shape. Η βάση είναι διάφανη και super λαμπερή αναδεικνύοντας τα χρώματα με τον πιο κομψό τρόπο. 

Instagram: @amaka.hamelijnk

Floral: Μικροσκοπικές μαργαρίτες σε διαφορετικό σημείο και χρώμα σε κάθε νύχι. Κίτρινο, πράσινο, κόκκινο, άσπρο και πορτοκαλί που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. 

Instagram: @betina_goldstein

Ένταση: Η celebrity nail artist Betina Glodstein ήταν από τις πρώτες που δημιούργησαν και πρότειναν τα skittle nails και μάλιστα στην πιο εντυπωσιακή και έντονη μορφή τους με φλούο σχεδόν αποχρώσεις που ταιριάζουν πολύ στην μαυρισμένη επιδερμίδα. 

Instagram: @harrietwestmoreland

Skinny French Manicure: Παστέλ και πάλι αλλά αυτή τη φορά σε μια πολύ λεπτή γραμμή στα tips. Αν αγαπάς το french manicure και έχεις κοντά νύχια αυτό είναι το τέλειο look για εσένα.  

Instagram: @thehangedit

Happy: Οι απαλές αποχρώσεις συναντούν της καλοκαιρινές και όλες μαζί αποκτούν μια πινελιά που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό. Μια κυματιστή, κάθετη λευκή γραμμή είναι το απόλυτο twist στο πιο χαρούμενο μανικιούρ του καλοκαιριού. 

Read More

And More