Strawberry sorbet manicure: το πιο hot… αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι το μανικιούρ σου

Οι Γαλλίδες λατρεύουν το κόκκινο μανικιούρ και για όλες εμάς είναι η πιο αυτονότητη επιλογή όταν δεν ξέρουμε τι χρώμα να βάψουμε τα νύχια μας. Να, όμως, που όταν αποφασίσουμε ότι θέλουμε να βάψουμε τα νύχια μας κόκκινα αμέσως μπαίνει ένα δεύτερο δίλλημα: κόκκινο αλλά ποιο; 

Εδώ, λοιπόν, έρχεται ένα από τα μεγαλύτερα nail trend του καλοκαιριού, το strawberry sorbet. Η λογική της τάσης είναι γιατί να διαλέξεις ένα κόκκινο και να μην κινηθείς σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις από το κόκκινο μέχρι το ροζ, από την απόχρωση, δηλαδή της φράουλας μέχρι το sorbet φράουλα παγωτό. 

Το trend μπορεί να θυμίζει το gradient manicure αλλά προσοχή! Πρέπει να κινηθείς στα όρια και τις επιλογές που σου δίνει το κόκκινο! Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να τις υιοθετήσεις ως έχουν!

@stephanie.naildesign 

Αν θεωρείς το πορτοκαλί ένα έντονο χρώμα από μόνο του, σετάροντάς το με ροζ, κόκκινα και φούξια αμέσως το φέρνεις σε πιο δικά σου μέτρα!

@betina_goldstein

Για την διάσημη nail artist Betina Goldstein το καλοκαιρινό μανικιούρ συνδυάζει ζεστές αποχρώσεις που ξεκινούν από το πορτοκαλί και καταλήγουν στο tomato red. 

@aliciatnails

Η πιο ρομαντική εκδοχή του strawberry sorbet manicure είναι και αυτή εδώ που συνδυάζει την πιο παστέλ εκδοχή των strawberry sorbet τόνων. 

@nailsbypaulin 

Εδώ το sorbet φράουλα φλερτάρει με το sorbet πορτοκάλι και από κοινού δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Bonus: το σχήμα στα νύχια, τετραγωνισμένο και στο μήκος που πρέπει. 

@resetnails 

Ένα ματ top coat θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αίσθηση του sorbet στα νύχια σου ενώ το edgy σχήμα και το μακρύ μήκος θα τα κάνουν αμέσως κέντρο της προσοχής!

 

@julianna_claire

Σέταρε το χρώμα των νυχιών σου με το χρώμα των αξεσουάρ σου και άφησε τη λεπτομέρεια να κάνει τη διαφορά!

 

Read More

And More