Wavy nails: αυτό το καλοκαίρι οι κυματισμοί δεν είναι τάση μόνο στα μαλλιά

Χρόνια τώρα τα κυματιστά μαλλιά είναι τεράστια τάση όλο τον χρόνο αλλά ειδικότερα το καλοκαίρι τα beach waves, αυτό το εφέ που αποκτούν τα μαλλιά μετά από μια βουτιά στη θάλασσα είναι το αγαπημένο μας. Όμως, φέτος το καλοκαίρι γίνεται η ανατροπή αφού η τάση… κατεβαίνει από τα μαλλιά και πηγαίνει και στα νύχια! Έτσι, τα wavy nails ή, πιο απλά, το κυματιστό σχέδιο στα νύχια γίνεται hot trend. 

Η συγκεκριμένη τάση φαίνεται πως ήρθε για να μείνει γιατί α) δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο να την υιοθετήσει κανείς (θα χρειαστείς οπωσδήποτε ένα λεπτό, μακρύ τρίχινο πινέλο) και β) σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις όποια χρώματα θέλεις, ακόμη κι αν είσαι αναποφάσιστη ή αν έχεις κάπου στην άκρη ξεχασμένα παλιά βερνίκια και θέλεις να… τελειώνεις μαζί τους! 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας wavy nails αλλά πριν από αυτό ένα IGTV για το πώς θα τα πετύχεις!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Na Ho (Nia) (@nails_and_soul)

 

@saruhnails 

Οι κυματισμοί εδώ χωρίζονται σε δύο διαφορετικά σημεία του νυχιού: στη βάση και στο άκρο ή στα δύο πλαϊνά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σχηματίσεις το περίγραμμα κι έπειτα με ένα πιο χοντρό πινέλο να γεμίσεις και το εσωτερικό. Πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα που, όμως, γράφει καλύτερα σε νύχια με μακρύ μήκος. 

@nails_and_soul 

Δεν γίνονται κυματιστά νύχια χωρίς γαλάζια και μπλε βερνίκια! Αυτό το wavy manicure που γίνεται μόνο στο άκρο του νυχιού και θυμίζει μια πολύ παχιά γραμμή από γαλλικό είναι η προσωποποίηση του καλοκαιριού! 

@nails_and_soul 

Αν σου αρέσει το χρώμα αυτό το μανικιούρ που λειτουργεί και ως mood booster είναι ότι πρέπει! Αν αποφασίσεις να το υιοθετήσεις μην ξεχάσεις να συνδυάσεις παστέλ, φλούο αλλά και τα βασικά χρώματα όλα μαζί!

@lolo.nailedit 

Ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι ο συνδυασμός του μοβ με το φούξια μπορεί να γράψει τόσο ωραία μέχρι που είχαμε αυτό το μανικιούρ. Αν θέλεις να το υιοθετήσεις έχε στο νου σου ότι το συγκεκριμένο nail art συνδυάζει δύο διαφορετικά πράγματα: το γαλλικό στην άκρη του νυχιού και τον κυματισμό κάθετα. 

@nail_and_soul 

Αυτό το μανικιούρ στηρίζεται σε δύο διαφορετικές τάσεις: το negative space manicure, που σημαίνει ότι στα νύχια πρέπει να υπάρχουν κάποια κενά που να δείχνουν τη γυμνή βάση τους, με το wavy manicure. Bonus: η επιλογή των χρωμάτων και αυτά τα λευκά dots που κάνουν το αποτέλεσμα πιο ενδιαφέρον!

@nails_and_soul 

Ροζ, φούξια και λευκό συνθέτουν ένα μανικιούρ που θυμίζει περισσότερο ζαχαρωτό παρά… νύχια! Επίσης, το μήνυμα (και) εδώ είναι ένα: όσο πιο μακριά τόσο το καλύτερο!

@jenny.jennys 

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να υιοθετήσεις το wavy manicure αν είσαι minimal; Αυτό εδώ το αποτέλεσμα είναι η απόδειξη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κινηθείς στις σωστές αποχρώσεις: διάφανα, λευκά και nude είναι όλα καλοδεχούμενα!

 

Read More

And More