Αναγνωρίζεις αυτά τα νύχια; Ποια star ήταν πρώτη στη λίστα με τα πιο ωραία μανικιούρ;

Beauty quiz: ποιο είναι εκείνο το ραντεβού ή/και beauty συνήθεια που έχει μπει τα τελευταία 5-6 χρόνια στην ζωή μας και που πριν δεν δίναμε καμία σημασία; Το μανικιούρ! Πλέον, τα νύχια από μόνα τους έχουν γίνει τόσο κέντρο προσοχής που ένα πετσάκι που πετάει είναι ικανό να σε κάνει να νιώσεις άσχημα. Από την άλλη, τα περιποιημένα άκρα είναι κάτι που προσέχουν και τα αγόρια (Mayday! Mayday! Μην πας ποτέ στο ραντεβού χωρίς μανικιούρ!).

Και οοοοολοοοος αυτός ο πρόλογος έγινε για να σου καταλήξω στο εξής: στην Αμερική έγινε μόλις μια έρευνα από την Bundle Monster (leader στον χώρο των νυχιών) στην οποία συμμετείχαν 1000 περίπου άνθρωποι και από την οποία (σ.σ. έρευνα) προέκυψαν και κάποια βασικά συμπεράσματα για το θέμα mani- pedi.

Ένα πολύ βασικό συμπέρασμα ήταν ότι 1 στις 6 γυναίκες αντιγράφει το μανικιούρ που βλέπεις στις διάσημες ενώ δημιουργήθηκε και μια λίστα με τις διάσημες που έχουν τα ωραιότερα νύχια. Πρώτη στην λίστα αυτή είναι η Katy Perry (είναι τα νύχια που βλέπεις πάνω- πάνω στην photo), δεύτερη η Rihanna ενώ τρίτη έρχεται η JLO.

Και για να έχεις αυτή την… σφαιρική γνώση, ορίστε παρακάτω η λίστα με τις διάσημες που έχουν τα ωραιότερα νύχια σύμφωνα με όσους συμμετείχαν στην έρευνα:
1. Katie Perry
2. Rihanna
3. Jennifer Lopez
4. Beyonce
5. Lady Gaga
6. The Kardashians
7. Gwen Stefani
8. Nicki Minaj
9. Angelina Jolie
10. Heidi Klum

Και μερικά ακόμη πρόχειρα συμπεράσματα που προέκυψαν από την έρευνα αυτή σε σχέση με τα νύχια μας:
– 94% πιστεύει ότι το μανικιούρ δεν είναι απλώς πολυτέλεια αλλά και ανάγκη
– 54% πιστεύει ότι η φροντίδα των άκρων είναι εξίσου σημαντική με την φροντίδα των μαλλιών
– 55% κλείνει ραντεβού για μανικιούρ τρεις φορές το μήνα και το 35% κάνει πεντικιούρ μια φορά το μήνα
– 42% θέλει να έχει τα νύχια κοντά και στρογγυλά και 38% κοντά και τετράγωνα
-67% ξοδεύει 400 δολάρια τον χρόνο στα νύχια του
– 11% “κλέβει” χρόνο από την δουλειά του για να κάνει μανικιούρ

Αναγνωρίζεις σε κάτι από τα παραπάνω τον εαυτό σου; Εσύ σε ποιο ποσοστό ανήκεις; Ποια διάσημη θεωρείς ότι έχει τα πιο ωραία νύχια;

Read More

And More