Δέκα nail art desings που θα σε εμπνεύσουν

Κυριακή βράδυ και είμαι σίγουρη πως πέρασες τέλεια. Μετά από αρκετό καιρό μπορείς να βρεθείς με τις κολλητές σου στο αγαπημένο σας cafe. Και τώρα οργανώνεις όλα όσα έχεις να κάνεις την εβδομάδα που ξεκινά. Έχεις άλλωστε ήδη κλείσει ραντεβού με τον κομμωτή αλλά και τη μανικιουρίστ. Σου έχω ήδη αποκαλύψει τα hair trends της νέας σεζόν καθώς επίσης και τα nail trends που ξεχώρισα από τα runways. Ποτέ όμως δεν είναι αρκετά και αυτός είναι ο λόγος που μοιράζομαι μαζί σου 10 ακόμη nail looks. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα αποθηκεύσεις και να τα συζητήσεις με την nail artist. 

Ας τα δούμε λοιπόν.  

Παστέλ, ιριδίζον και ombre. Είναι κομψό, κατάλληλο και για σένα που έχεις κοντά νύχια αλλά και safe μιας και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις που σημαίνει πως δεν σε δεσμεύει. 

@aliciatnails

Το nail look που βλέπεις στη συνέχεια ανήκει στην Blake Lively και είναι ένα από τα ωραιότερα που έχω δει τελευταία. Η βάση είναι διάφανη και τα νύχια στολισμένα με λουλούδια που μοιάζουν σαν αληθινά. Το twist που χαρίζει μια πινελιά πολυτέλειας είναι τα διακριτικά φύλλα χρυσού. Είναι ένα ιδιαίτερο μεν αλλά υπέροχο ταυτόχρονα μανικιούρ και μια τέλεια ιδέα για εσένα που ετοιμάζεσαι να ντυθείς νύφη μέσα στον Σεπτέμβριο. 

@blakelively

Σε καφέ τόνους με λευκές λεπτομέρειες. Θυμίζει marble nail art και είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Δείχνει υπέροχο σε almond shape nails. 

@glowhouse

To απόλυτο nude που δημιούργησε ο celebrity nail artist Tom Bachik στην Selena Gomez. Πρόκειται για το μανικιούρ που σε σώζει κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις αλλά κι εκείνο που μπορείς να πετύχεις μόνη στο σπίτι. 

@tombachik

To french manicure ήρθε για να μείνει. Και η νέα του εκδοχή θέλει ροζ βάση και λαμπερό χρυσό στα tips. 

 

@erierinailz

Floral, abstract, κυματισμοί και γεωμετρικά σχέδια συγκεντρώνονται σε ένα look δημιουργώντας το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ ever. Οι αποχρώσεις είναι γήινες σε καφέ και πράσινους τόνους. Τόλμησε το. 

@overglowedit

Η Betina Goldstein είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μου nail artists κι εκείνη που δημιουργεί τα ωραιότερα σχέδια πάντα σε κοντά νύχια. Το τελευταίο της συνδυάζει δύο κλασικές, φθινοπωρινές αποχρώσεις. Το γκρι με το σκούρο κόκκινο και είναι απλά υπέροχο και chic. Ένα ακόμη nail art που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου. 

@betina_goldstein

Floral σε μπλε τόνους. Θα χρειαστείς τη βοήθεια της μανικιουρίστ εκτός αν έχεις ταλέντο στη ζωγραφική και μικροσκοπικά πινέλα στο νεσεσέρ σου. 

@thehangedit

Minimal. Η βάση είναι nude και τα tips αποκτούν μια πολύ λεπτή γραμμή σε καφέ απόχρωση. 

@kimkimnails

Έντονο french manicure. Ποιος είπε πως το φθινόπωρο οι αποχρώσεις στο μανικιούρ πρέπει να είναι σκούρες ή γήινες μόνο; Ο Tom Bachik διαφωνεί και δημιουργεί ένα τέλειο look με τα πιο έντονα χρώματα στα tips του συγκεκριμένου γαλλικού. Πορτοκαλί, φούξια, κίτρινο, γαλάζιο, λιλά και mint θα σας φτιάξουν τη διάθεση.  

@tombachik

Καλή εβδομάδα!

Read More

And More