Δοκιμάσαμε δεκάδες κοραλί βερνίκια και αυτά είναι τα αγαπημένα μας

photo: @harrietwestmoreland

Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία είναι πάγια. Ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή, η γη είναι στρογγυλή και η διασημότερη απόχρωση βερνικιού για το καλοκαίρι είναι το κοραλί! 

Το καλοκαίρι, λοιπόν, μπήκε επίσημη και μπορεί να μην ξέρεις τον προορισμό των διακοπών σου αλλά σίγουρα ξέρεις ποιο είναι το χρώμα που θα επιλέξεις στο επόμενο ραντεβού σου για mani-pedi. Κι επειδή το κοραλί είναι ένα χρώμα που θα βάφεις τα νύχια σου ξανά και ξανά τους επόμενους μήνες και που θα βάλεις και στην τσάντα των διακοπών σου, τι θα έλεγες να επενδύσεις σε ένα τέτοιο βερνίκι; Το καλύτερο part; Δεν θα χρειαστεί να κοπιάσεις για να βρεις το τέλειο. Το κάναμε εμείς ήδη για σένα!

Le Vernis no 634- Arancio Vibrante, Chanel. Στον οίκο Chanel θα βρεις πάντα μερικές από τις τελειότερες αποχρώσεις βερνικιών. Πέρα, όμως, από την απόχρωση αυτό που αγαπάμε στο συγκεκριμένο βερνίκι είναι ότι περιέχει στη σύνθεσή του βιοκεραμίδια και κεραμίδια που προστατεύουν, θρέφουν και δυναμώνουν τα νύχια. Τώρα μπορείς να τα βάφεις όσο συχνά θες!

Dior Vernis no 080 Red Smile, €28.15. Αυτή η pale κοραλί απόχρωση με την τέλεια λάμψη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας βερνίκια ενώ το σχεδόν πλακέ και πρακτικό βουρτσάκι του καλύπτει μια πολύ μεγάλη επιφάνεια των νυχιών.

Pro Gel απόχρωση no565 Summer Explosion, Erre Due, €7.50. Αυτό το βερνίκι νυχιών έχει σύνθεση gel που σου δίνει επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι ενώ έχει και μεγάλη διάρκεια στο χρώμα που φτάνει μέχρι και τις δέκα μέρες!

Gel effect nail color no 45 Coral, Korres. Αυτό που αγαπάμε περισσότερο στα βερνίκια Korres είναι η απίστευτη λάμψη που αφήνουν στα νύχια μας αλλά και το γεγονός ότι περιέχουν ευεργετικά συστατικά όπως το sweet almond oil που φροντίζουν και δυναμώνουν τα νύχια.

 

Εssie no 268 Sunday Funday, €9.98. Είναι ένα από τα διασημότερα βερνίκια του καλοκαιριού και το χρώμα που ζητάνε περισσότερο στα nail salon! Πρόκειται για μια πιο ροζ- ανοιχτόχρωμη εκδοχή του κοραλί βερνικιού όπως το έχουμε στο μυαλό μας που, όμως, αγαπάμε εξίσου. Plus: το πρακτικό και μεγάλο βουρτσάκι του πιάνει μεγάλη επιφάνεια του νυχιού κι έτσι δεν θα χρειαστείς πολλά περάσματα. 

 

OPI Nail Lacquer in Cajun Shrimp, OPI, €12.90. Η τέλεια έντονη flashy απόχρωση για καλοκαίρι που σετάρεται τέλεια και με τις πιο ανοιχτόχρωμες (ή/και χλωμές επιδερμίδες) αλλά και με τις πιο σκούρες ενώ η οπάκ σύνθεση στο χρώμα σημαίνει ότι πετυχαίνεις πλούσιο και έντονο αποτέλεσμα χωρίς να παιδεύεσαι με πολλές στρώσεις!

 

 

CND Nail Lacquer, απόχρωση Mambo Beats. Μια από τις τελειότερες αποχρώσεις που “γράφει” τέλεια σε κοντά νύχια. Επιπλέον, στη σύνθεσή του συνδυάζονται ευεργετικά συστατικά όπως βιταμίνη Ε, κερατίνη και jojoba oil που θρέφουν και δυναμώνουν τα νύχια. 

 

Read More

And More