Flash tattoo, αυτοκόλλητα πρoσώπου και πού θα βρεις τα must για να μοιάζεις με star του Coachella!

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως: το Coachella όπως σου έχω ξαναπεί (γι’αυτό και επανάληψη!) είναι αυτό το μουσικό φεστιβάλ που γίνεται στο εξωτερικό και που συγκεντρώνει πολύ stylish κορίτσια, διάσημα και μη. Και αυτά τα κορίτσια εκτός από πολύ ωραία ρούχα, έχουν και πολύ ιδιαίτερο beauty στιλ: φοράνε flash tattoo, έχουν αυτοκόλλητα στο πρόσωπο, τα κραγιόν τους είναι αντισυμβατικά, τα μαλλιά τους έχουν κολλημένα στρας επάνω τους.

Πίσω στο Coachella: το ένα διήμερο Φεστιβάλ έγινε το περασμένο Σουκού και από εκεί εμπνευστήκαμε και σου δείξαμε αυτήν εδώ την πλεξίδα ενώ το άλλο έγινε το Σουκού που μας έγινε. Και κάπως έτσι έκλεισε και η… Coachella περίοδος, αλλά να που ανοίγει η δική μας (σε περίπτωση που ο καιρός εκεί έξω δεν σε βοηθάει τόσο να το θυμηθείς, έρχεται καλοκαίρι και ξεκινούν και στην Ελλάδα οι συναυλίες).

Και με αφορμή αυτό, συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα beauty goodies που φόρεσαν πάνω τους τα it girls που πήγαν στο Coachella, τα εντοπίσαμε εδώ στην Ελλάδα και στα δείχνουμε όλα παρακάτω για να μπορείς να τα βρεις! Γιατί ξέρω πως θες τοοοοοσοοοο πολύ να τα φορέσεις κι εσύ!

Flash tattoo, αυτοκόλλητα πρoσώπου και πού θα βρεις όσα χρειάζεσαι για να μοιάζεις με star του Coachella με ένα κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More