Halo Nails! Τα νύχια που θα βλέπουμε στο εξής παντού και πώς να τα κάνεις!

Έχουν περάσει αρκετές μέρες που επισκέφτηκα το Νύχι- Νύχι για το event των beauty editors. Τότε είχα πειραματιστεί με τα halo nails αλλά δεν σου είχα δείξει όλη την διαδικασία. Έτσι, για να σου εξάψω την περιέργεια… (δες εδώ την φάση που είδες τελευταία τα νύχια μου). Σήμερα, χαζεύοντας το fashion week του Παρισιού που έγινε πρόσφατα με οίκους που έδειχναν τις haute couture δημιουργίες τους για τον ερχόμενο Χειμώνα έπεσα πάνω σε αυτή τη photo…


Αυτά είναι τα halo nails που δημιούργησε ο creative director της Chanel, Peter Philips (huge fun of him!) για το Haute Couture Fashion Show Autumn/ Winter 2012-13

Ανοίγει παρένθεση: τα παραπάνω νύχια έγιναν με την απόχρωση May από την ανοιξιάτικη συλλογή Pritnemps και ένα ασημί βερνίκι το οποίο δυστυχώς δεν θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα. Τουλάσχιστον αυτό το info κυκλοφορεί στα πηγαδάκια των beauty editors. Ελπίζουμε να αλλάξουν γνώμη…

Κλείνει παρένθεση και προχωρώ! Αφού, λοιπόν, επένεσα το ένστικτό μου που λειτούργησε σε απόλυτο συγχρονισμό με τον απόλυτο οίκο, σκέφτηκα ότι τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να σου δείξω πώς γίνονται τα Halo Nails (που βασικά μου έδειξε η Άννα Αλμπάνη και η Ηρώ στο Νύχι- Νύχι).

Ζήτησα αυτό που είχα ξεσηκώσει μερικές μέρες πριν από το Pinterest…

Δεν είναι τέλειο; Και αυτό ακριβώς μου έκαναν. Μόνο που αντί για fuchsia ήθελα ένα neon πορτοκαλί. Το οποίο δεν πολυσυμπαθώ αλλά είπα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και να κάνω και κάτι διαφορετικό!

Από εδώ και κάτω ξεκινάει το beauty μάθημα. Με άλλα λόγια: δες πώς γίνονται τα halo nails ώστε να τα κάνεις και μόνη μου!

Βάψε όλη την επιφάνεια των νυχιών σου με ένα χρώμα της επιλογής σου. Προτίμησε ένα nude τόνο για την βάση και ένα neon περίγραμμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχε στο νου σου την εξής πράξη: φλούο+ φλούο= κιτς!

Επίλεξε το χρώμα που σου αρέσει. Χρησιμοποίησε ένα πολύ λεπτό πινέλο το οποίο μπορείς να βρεις ακόμη και σε καταστήματα με είδη ζωγραφικής ή βιβλιοπωλεία. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μην επιχειρήσεις να κάνεις την γραμμή με το πινελάκι που έχει το βερνίκι.

Κάνε την γραμμή πολύ προσεκτικά περιμμετρικά του νυχιού. Αν θέλεις, μπορείς να αφήσεις το πάνω μέρος κενό όπως στον οίκο Chanel. Ουσιαστικά είναι σαν να κάνεις ένα γαλλικό αλλά σε όλο το περίγραμμα του νυχιού.

… Όπως δηλαδή βλέπεις παραπάνω! Αφού ολοκληρώσεις με όλα τα δάχτυλα περίμενε το βερνίκι να στεγνώσει, πέρασε top coat και είσαι έτοιμη!

Tip: Δύο είναι καλύτερα από μια! Οι δεξιόχειρες θα είναι πολύ δύσκολο να κάνουν με το αριστερό χέρι στο δεξί την γραμμή (και αντιστρόφως!). Γι’ αυτό κάλεσε τις φίλες σου σπίτι και καν’τε halo η μια στην άλλη!

Εγώ είμαι έτοιμη! Και σε αφήνω με μια προειδοποίηση. Η οποία είναι η εξής (κάνε scroll down και δες αυτή την photo!)

Στα σκοτάδια το φλούο βερνίκι φωσφορίζει! Αν θέλεις να σε προσέξουν κάνε halo και βγες!

Read More

And More