Η Jennifer Lopez υιοθέτησε το απόλυτο nail look της σεζόν

Αρχικά θα πρέπει να παραδεχτώ πως έχω μεγάλη αδυναμία στη JLo ακόμη κι όταν οι επιλογές της όσο αφορά στο beauty look είναι υπερβολικές. Η λάμψη στην επιδερμίδα της είναι αξεπέραστη, οι nude αποχρώσεις στα χείλη συγκλονιστικές και αν θα έπρεπε να εντοπίσω ένα μικρό ατόπημα αυτό θα ήταν τα πολύ μακριά, τεχνητά νύχια και τα εκκεντρικά nail art designs σε επίσημες εμφανίσεις ή στα show. Αλλά της συγχωρώ τα πάντα μιας και έρχεται η στιγμή που με διαψεύδει.

@tombachic

Το τελευταίο της μανικιούρ είναι η επιτομή της κομψότητας και ό,τι πιο απλό έχει επιλέξει τον τελευταίο καιρό. Τα νύχια της έχουν μεσαίο μήκος, almond shape και ένα απαλό, σχεδόν διάφανο λευκό χρώμα.

@tombachic

Ο προσωπικός της nail artist Tom Bachic, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες και κυρίως την πιο βασική που είναι το βερνίκι που χρησιμοποίησε. Πρόκειται για το Bio Seaweed Gel στην απόχρωση Be The Light. Αποκάλυψε το μανικιούρ της Lopez στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλοκαιρινό, φρέσκο και διάφανο λευκό».

Και έχει απόλυτο δίκιο.  

Read More

And More