Η Lily Collins αποκαλύπτει την αστεία ιστορία που κρύβεται πίσω από το τέλειο french manicure της

Τόσο τα beauty όσο και τα fashion looks της Lily Collins έχουν συζητηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Ειδικά εκείνα που υιοθετεί για τις ανάγκες του ρόλου της στην iconic πλέον τηλεοπτική σειρά του Netflix “Emily in Paris”. You tubers και bloggers έχουν δημιουργήσει  αμέτρητα tutorials στα οποία δείχνουν πως θα πετύχεις τους εμβληματικούς της κυματισμούς στα μαλλιά όπως επίσης και την τέλεια όψη της επιδερμίδας της.

Η Collins όμως παραμένει stylish και εκτός πλατό. Πριν από μερικές εβδομάδες έκοψε αφέλειες που την κάνουν να δείχνει με πραγματική Γαλλίδα ενώ επιλέγει απίθανα make up looks με τη βοήθεια της Fiona Stiles. Ταυτόχρονα υιοθετεί και υπέροχα μανικιούρ με το τελευταίο να κρύβει και μια μικρή, αστεία ιστορία. Πρόκειται για ένα french mani με καφέ απόχρωση στα tips. Η ίδια το ανέβασε στα stories της στο Instagram όπου αποκάλυψε το σχόλιο του συζύγου της όταν το είδε. 

“Ήμουν πολύ ικανοποιημένη με το νέο μου μανικιούρ μέχρι που ο @charliemcdowell που είπε πως φαίνεται σαν να υπάρχει βρωμιά στα νύχια μου“.  Μην πτοείσαι Lily. Από εμένα είναι ένα μεγάλο ναι.

Read More

And More