Η αποθέωση του nude nail look στο φετινό Met Gala

Το Met Gala είναι γεγονός και θα συζητάμε αρκετές μέρες για τις εμφανίσεις που είδαμε χθες το βράδυ. Οι celebrities ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακές και οι beauty experts τους χάρισαν απίθανα looks που λατρέψαμε. Οι ίδιοι, φρόντισαν μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες τόσο για τα προϊόντα που χρησιμοποίησαν όσο και για τις αποχρώσεις ή τις τεχνικές τους. 

Ο Tom Bachik, προσωπικός nail artist της Jennifer Lopez ήταν εκεί ώστε να περιποιηθεί το μανικιούρ της αγαπημένης star αλλά και μερικών ακόμη όπως για παράδειγμα της Lily Aldridge όσο και της Hailee Steinfeld. Και τα κατάφερε υπέροχα. Η λεπτομέρεια όμως που πρόσεξα είναι πως και οι τρεις υιοθέτησαν το απόλυτο nude nail look που σημαίνει πως αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου. Τόσο σε κοντά νύχια όσο και σε πολύ μακριά οι αποχρώσεις που χρησιμοποίησε ο Bachik ήταν beige και σχεδόν διάφανες. 

Η Jennifer Lopez αποφάσισε να αφήσει τα νύχια της φυσικά, κοντά και περιποιημένα και ο Bachik άπλωσε ένα σχεδόν διάφανο beige. 

@tombachik

Η Hailee Steinfeld υιοθέτησε το εντυπωσιακό stiletto nail look και ο nail artist άπλωσε μια μπεζ-ροζ απόχρωση που του ταίριαζε πολύ. 

@tombachik

Ενώ η Lily Aldridge ακολούθησε την μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων που είναι φυσικά το french manicure αλλά σε πιο απαλούς τόνους. 

@tombachik

Είναι η τέλεια επιλογή!

Read More

And More